Alya Australian Pink Clay Mask, een wondermiddel?

Toen Alya mij vroeg om hun Pink Clay Mask uit te proberen, moest ik niet heel lang nadenken. De beloftes die het masker maken zijn fantastisch: het zou je huid versterken, ontgiften en reinigen. Roze klei gebruikte ik vroeger wel vaker, het is een ideaal ingrediënt voor de droge huid. Het maskertje klonk als het ideale product om mijn huid wat extra te verzorgen nu het zo koud is, dus ik probeerde het uit. Lees snel verder! 

Ik gebruik niet heel vaak maskers, maar zo nu en dan vind ik het wel leuk om wat extra’s te doen voor mijn huid. Alya Skin is een Australisch merk dat producten maakt die niet enkel goed zijn voor je huid, maar ook voor de dieren. Hun producten zijn namelijk cruelty free, en het Pink Perfect masker is vegan!

Het roze klei-masker is geschikt voor de gevoelige huid, en dat vind ik wel fijn. Ik heb zelf niet echt een hele gevoelige huid, maar ik gebruik wel het liefst producten die zacht zijn voor mijn huid. De verpakking ziet er alvast heel mooi uit, ik hou van roze en zachte kleurtjes, en de cleane look van het logo.

Kaolien of roze klei versterkt je huid door gifstoffen te verwijderen, pigmentatie te egaliseren en stimuleert de regeneratie van huidcellen.

Het masker bevat ook aloë vera en granaatappel, die er op hun beurt voor gaan zorgen dat poriën fijner worden en je huid glad wordt, terwijl het ook ontstekingsremmend werkt.

Toverhazelaar is het derde aspect van het masker, dat reinigend werkt. Het verstevigt de huid en werkt anti-aging.

Ik heb het masker nu in totaal drie keer geprobeerd, en ik moet zeggen dat ik het wel echt heel fijn vind. Je kan het masker tot drie keer per week gebruiken, omdat het zo geschikt is voor de gevoelige huid.

Na het gebruik voelt mijn huid merkbaar zachter en vooral matter. Normaal voelt mijn huid wat trekkerige aan na een masker, maar dat is bij deze Alya Australian Pink Clay Mask niet het geval. Maskers kunnen niet zo vaak scoren bij mij, maar dit roze masker hou ik zeker bij en blijf ik gebruiken.

Conclusie

Ik vond dat het masker nét iets te veel beloftes maakte, dus ik ging ervan uit dat het niet zou voldoen aan mijn hoge verwachtingen. Maar niets was minder waar: het masker maakt mijn huidstructuur inderdaad fijner en zachter, zonder haar uit te drogen. Heel fijn!

Het Alya Australian Pink Clay Mask is verkrijgbaar via hun website voor €29,99.

Gebruik jij soms een masker?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.