Outfit: Happy Valentine <3

Veel mensen vinden Valentijn een te commerciële feestdag en doen er niet aan mee, maar ik vind het juist een heerlijk positief gebeuren. Wat is er mooier dan je liefde tonen? En ik weet het: dat zou je het hele jaar door moeten doen, maar ik vind het juist wel een goed idee om er een dag heel specifiek aan te wijden. Vandaag deel ik mijn valentijnsoutfit, dus lees snel verder!

Voor het geval je het je afvraagt: ja, deze outfit is best koud voor de tijd van het jaar. Maar ik wil er op m’n mooist uitzien, dus ik heb het er wel voor over. En bovendien zeg ik dan gewoon tegen m’n vriend dat we niks buiten kunnen doen, en op deze manier verzeker ik me er ook van dat hij als een galante ridder zijn jasje om mij heen zal slaan als ik het te koud heb, hihi!

Behalve mijn schoenen is mijn hele outfit van Wearall.com. Het is een webshop die ik nog maar net ontdekt heb, en waar ik meteen een bestelling heb geplaatst.

Misschien herken je zelfs mijn jas, want ik droeg hem een paar outfits geleden ook al, maar dan als jurk! Toen vertelde ik al dat je de jurk ook als blazer kan dragen, en dat deed ik dus ook.

Ik draag een rokje met een leerlook en knopen vooraan. Ik draag mijn rokje het liefst vrij hoog in mijn taille, omdat mijn taille dan benadrukt word en ik een zandloperfiguur krijg. Normaal draag ik echt niet vaak rokjes, maar voor een speciale gelegenheid maak ik wel eens een uitzondering.

Mijn body is de echte showstopper van vandaag, want het is een prachtige mesh body met kanten details. Ik besloot om er toch een zwarte, basic bh onder te dragen, want zonder voel ik me toch nét niet comfortabel genoeg, haha!

Uiteraard koos ik voor een paar high heels, want daarin voel ik me altijd extra mooi en vrouwelijk. Dit paar is eigenlijk van Boohoo, maar omdat het uitverkocht is vond ik een alternatief (dat overigens heel budgetproof is) waarvan je het linkje hieronder vindt.

Shop deze look hier:

Jas: Wearall // Rokje: Wearall // Body: Wearall // Schoenen: Glamorous
Heb jij plannen voor deze valentijnsdag?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.