Outfit: Tommy

Grote logo’s op je kleren, je houdt ervan of je haat het. Het lijkt een trend die steeds weer komt en gaat, maar op dit moment is het dus helemaal cool als je grote logo’s draagt. Ik ben wel fan van de trend: ik draag heel graag basics, en als je er een logo aan toevoegt wordt je outfit ineens heel wat minder saai. Vandaag draag ik een witte trui, met een destroyed jeans. Lees snel verder!

Eigenlijk is dit een hele basic outfit, die stoer en sportief is. Het statement stuk van de look van vandaag is de witte Tommy trui van Tommy Hilfiger. Een mooie basic, die door het logo wel opvallend wordt. Tegenwoordig ben ik helemaal into witte kleding, want ik vind het er altijd zo fris uitzien. Het enige probleem is dat je niet mag morsen, haha!

Mijn destroyed jeans is al heel oud (en zo ziet hij er ook uit, haha) en kocht ik een aantal jaar geleden bij Primark. Destroyed jeans vind ik altijd heel cool, want het geeft je een stoere look. Ik ben online op zoek gegaan naar een vergelijkbaar model, en ik vond er een van Diesel die er ongeveer hetzelfde uitziet.

Ik droeg nog maar eens mijn meest favoriete sneakers aller tijden: de Adidas Superstar sneakers. Ze zien er niet meer zo wit en clean uit als aanvankelijk, maar ze zitten zo fijn en ze zijn altijd gepast, vind ik.

Trui: Tommy Hilfiger // Jeans: Diesel // Sneakers: Adidas
Draag jij graag grote logo’s?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.