Nieuwe Lidl #LetsDenim collectie: Preview

De nieuwe collectie van Lidl in samenwerking met Heidi Klum is in zicht! Zoals jullie misschien weten was de vorige collectie – die voor de feestdagen – een schot in de roos. Ik heb lang uitgekeken naar de volgende collectie, en goed nieuws: vanaf 5 maart is hij verkrijgbaar. Ik wil alvast een paar items tonen, dus als jij ook zo benieuwd bent naar de #LetsDenim collectie!

De Lidl #LetsDenim collectie focust , jaja, op denim. Ik vind het altijd zo moeilijk om een goede jeans te vinden, dus wat was het spannend om deze collectie te proberen. Ik kreeg een deel van de collectie opgestuurd, en dit is wat ik ervan vond:

De collectie is een stuk meer casual dan de vorige – logisch, want dat was een feestcollectie – maar ziet er wel speels uit. Het belangrijkste uit de collectie zijn de jeansbroeken: ze zijn verkrijgbaar in verschillende fits en kleuren. Ik kreeg een paar skinny jeans opgestuurd, een paar boyfriend jeans, twee paar sneakers en een aantal tops en jasjes.

De skinny jeans vind ik helemaal perfect. Meestal is maat 34 nét nog te groot voor mij, maar een 32 is zo moeilijk om te vinden. De Lidl #LetsDenim skinny jeans past perfect, zelfs in een maat 34 en is een beetje stretchy zodat hij heel comfortabel zit. Ik heb er eentje in het zwart, donkerblauw en zelfs eentje met een acid wash. Wie had ooit verwacht dat je de perfecte skinny bij Lidl zou vinden,

De boyfriend jeans hebben een wat rechtere fit, en kreeg ik ook in een 34 opgestuurd. Als ik een tip mag geven, zou ik aanraden om een maat groter te nemen, zodat hij ook een beetje baggy valt. Opnieuw een hele fijne broek, maar deze is wat minder stretchy dan de skinny jeans.

Bij deze een paar sfeerbeelden en preview shots van de collectie. De foto’s lijken genomen op een boerderij, maar eigenlijk zijn ze vorig weekend genomen, toen we een weekendje in een natuurhuisje verbleven. Klik hier voor ons huisje!

Skinny Jeans, sneakers en denim shirt.

Boyfriend jeans en sweater “Weekend”!

 

Lang t-shirt met split aan de zijkant.

Sweater “Weekend” en super schattige cavia (die laatste is niet verkrijgbaar in de collectie).

Sweater “Sunday”.

Boyfriend jeans en sweater “Sunday”.

Ik kon niet genoeg krijgen van dit super schattige lammetje!

Hou Silkeblogs in de gaten voor meer items uit de Lidl #LetsDenim collectie!

Wat vind jij van de Lidl #LetsDenim collectie?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.