Max Factor Dark Magic

Zwarte magie, dat heb ik soms misschien wel nodig voor mijn wimpers. Een goede mascara is zo belangrijk, het kan je look echt af maken. De Dark Magic mascara van Max Factor zou je wimpers genoeg mascara geven in één laagje, voor een betoverend en intens zwart effect. De verpakking zag er alvast heel cool uit, dus ik besloot om hem uit te proberen. Vandaag vertel ik je wat ik vind van de Max Factor Dark Magic Mascara. Lees snel verder!

Dit is het allernieuwste kindje van Max Factor: de Dark Magic mascara belooft een intens donkere look die binnen een paar momenten op je wimpers zit.

Het is de eerste keer in tien jaar dat Max Factor een mascara introduceert waarbij de drie belangrijkste elementen van het product werden vernieuwd: verpakking, borsteltje en formule.

Wat maakt de formule nu zo magisch? De mascara bevat een 2:1 verhouding van water ten op zichte van natuurlijke wassoorten en pigmenten. Dat betekent dat hij je wimpers vol en intens zwart maakt, maar ook luchtig en licht houdt, zodat ze niet naar beneden gaan zakken.

De huls van de mascara is zo ontworpen dat je een perfecte grip hebt. Bovenaan is hij gemaakt van siliconen, waardoor hij niet gaat glijden in je hand, en door de ergonomische vorm krijg je de mascara exact waar je hem wil hebben.

Het borsteltje wordt door Max Factor een wave action borsteltje genoemd, en werkt gemakkelijk en snel. Door het breder uitlopende puntje kan je gemakkelijk de randjes van je wimpers afwerken. Het ziet er alleszins al cool uit!

Op de foto hierboven draag ik geen mascara. Mijn wimpers zijn van nature wel vrij vol en lang, maar een likje mascara geeft toch altijd dat wauw-effect.

En hierboven zie je mijn wimpers met één laagje van de Max Factor Dark Magic mascara. Ja, dat is best indrukwekkend. Het borsteltje grijpt mijn wimpers goed vast, en creëert een stevig laagje op mijn wimpers, zonder ze an elkaar te doen kleven of te doen klonteren. Mijn wimpers zijn lang, vol, en intens zwart.

Conclusie

Ik moet toegeven dat ik een mascara gemakkelijk goed vind, maar deze hoort daar toch ook ongetwijfeld bij. Vooral het feit dat hij zelfs in één laagje zo’n mooi effect geeft (meestal draag ik twee of zelfs drie laagjes) vind ik fijn, en ik kan me voorstellen dat je zo op termijn toch wat tijd bespaart. Hij maakt mijn wimpers lang, vol, gekruld en diep zwart. Hij is ook verkrijgbaar in waterproof variant!


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

  • Nelleke schreef:

    Ik heb de dark magic mascara ook gekocht en ben er zeer tevreden over.
    Je hebt inderdaad aan een laagje genoeg.

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.