Nieuwe Kneipp Body Crèmes

Ik wil altijd op de hoogte zijn van alle nieuwigheden op beautygebied, en als een van de drogisterijmerken met iets nieuws komt, mag dat niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom wil ik je graag voorstellen aan de nieuwe Kneipp Body Crèmes, die ik de voorbije weken ook uitgebreid getest heb. Benieuwd naar de Kneipp Body Crèmes? Lees dan snel verder!

Kneipp is een drogisterijmerk dat al jarenlang de favoriet is van velen. Kneipp staat niet enkel voor natuurlijke ingrediënten, maar ook voor huidverdraagzaamheid en het behoud van gezondheid. Met hun nieuwe Body Crèmes lanceert Kneipp drie varianten van een crème die heerlijk zacht is voor je huid. Ik probeerde twee varianten uit: Silky Secret en Patchouli-Sheabutter.

Silky Secret is een crème die me op het lijf is geschreven, zeker met een naam als deze! De crème is heerlijk zacht, en bevat melkproteïnen, zijdebloesemextract en vitamine E, en voelt aan als satijn op je huid. Hij trekt snel in en laat geen kleverig of vet gevoel achter, en dat vind ik heel fijn. De geur is subtiel, maar lekker, en mijn huid blijft de hele dag zachtjes geuren.

De veren liggen niet voor niets naast de Kneipp Body Crème: de crème is echt luchtig en licht, en daarom doet hij erg aan veren denken. Ken je het gevoel als een veer over je huid glijdt? Daar moest ik aan denken terwijl ik mijn lichaam insmeerde met de Kneipp Body Crème Silky Secret.

De tweede variant die ik uitprobeerde was deze Patchouli-Sheabutter. Ik hou best van de geur van patchouli, het is een geur die me heel rustig maakt en aan gezellige winteravonden doet denken. Ook de Kneipp Body Crème Patchouli-Sheabutter is heerlijk zacht – als veren – en trekt snel in. Heerlijk om mezelf zo te verwennen!

De Kneipp Body Crèmes zijn verkrijgbaar bij de drogist en online, bijvoorbeeld op Bol.com.

  • Kneipp Body Crème, €9,99

Koop bij bol.com

Hou jij er ook zo van om je huid te verwennen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.