Outfit: Rainbow

Eerder deze week toonde ik je al een paar items uit de Lidl & Heidi Klum #LetsDenim collectie, maar mijn favoriete items heb ik gespaard voor de outfit van vandaag. Als je woensdag al fan was van de collectie, word je dat vandaag ongetwijfeld des te meer. Kleurtjes, strepen en een leren jasje; mijn outfit van vandaag heeft het allemaal! Ben je benieuwd naar mijn favoriete stukken uit de Lidl x Heidi Klum #LetsDenim collectie? Lees dan zeker verder!

Ik draag zelf heel graag (nep)leren jasjes, want ze kunnen er zo stoer uitzien (en, ja: ik ben echt heel stoer). Voorwaarde is wel dat de fit mooi is, want een leren jasje dat te groot is doet me snel klein en belachelijk uitzien. Ik was zo blij toen ik het jasje uit de #LetsDenim collectie paste, want het zit als gegoten. Het valt mooi en is een klein beetje getailleerd, echt exact zoals ik het graag heb!

Het truitje met gekleurde strepen is mijn ultieme favoriet uit de collectie. Ik hou van strepen en ik hou van kleuren, dus dit was meteen een schot in de roos. Het is ook een beetje een print die me aan vroeger doet denken, eind jaren ’90 of begin jaren 2000, en dat is een trend die ik tegenwoordig heel erg zie terugkomen.

Ook de skinny jeans die ik draag is van de #LetsDenim collectie, en past perfect. In mijn vorige post over deze collectie vertelde ik al over de fit van de jeans, dus lees die zeker voor meer informatie!

De sneakers, ten slotte, komen ook uit de #LetsDenim collectie. Het zijn hele leuke high-top sneakers met een holografisch effect. Je kan zelf kiezen of je er witte of felgekleurde veters in draagt – maar ik kon niet kiezen dus ik droeg ze allebei!

De Lidl x Heidi Klum #LetsDenim collectie is verkrijgbaar bij Lidl vanaf 5 maart, en vandaag (24 februari) is er een exclusieve online presale. Haast je dus snel naar www.lidl-shop.be om jouw favoriete items te scoren!

Wat vind jij van deze outfit? Wil jij iets uit de #LetsDenim collectie?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.