Video: Nieuwe producten L’Oréal Paris, Garnier & Maybelline

Vorige week ging ik naar Brussel voor de voorstelling van de nieuwe producten van L’Oréal Paris, Garnier en Maybelline. We werden voorgesteld aan make-up, verzorging en meer, en ik kreeg ook een stevig gevulde goodiebag mee naar huis, zodat ik alles kan uitproberen. Er is zoveel nieuws, dat ik het graag met jullie wilde delen. In deze video laat ik je alle nieuwe producten zien, dus als je benieuwd bent naar wat ik allemaal meenam, lees dan zeker verder!

Welke producten vind jij er het leukst uitzien? Zijn er dingen waarvan je graag wilt dat ik ze review?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.