Outfit: Red Line

Rood is ongetwijfeld een van mijn favoriete kleuren. Het is misschien een opvallende kleur, maar een beetje opvallen mag. Dat vind ik, tenminste, en daarom is mijn garderobe gevuld met rode items. Mijn outfit vandaag is dan ook helemaal geïnspireerd op mijn favoriete kleur. Hou jij ook zo van rood? Lees dan snel verder om mijn outfit of the day te zien! 

Deze outfit is zalig: het ziet er best cool en fashionable uit, maar alles zit ook gewoon heel fijn.

Mijn rode trui is van New Look. Guys, deze trui is DE BESTE TRUI OOIT. Hij is niet alleen rood en supermooi, maar de stof is ook superzacht en lekker warm. Hij is een klein beetje cropped en de onderkant is een beetje speciaal door de golvende afwerking. De mouwen zijn ook een klein beetje wijder, maar niet overdreven, en daardoor krijgt hij een schattige, casual look. Ik ben zo blij met deze trui, dat ik hem ook in het wit kocht, hihi.

Het topje dat ik draag is van Even & Odd en heb ik al een hele tijd. Het is een vrij simpel zwart topje, maar doordat de hals wat hoger is, vind ik het een superflatterend model. De stof is vrij licht, waardoor het topje mooi vrij valt, en ik draag het vandaag in mijn broek.

Mijn broek is van Bershka, maar ik vond hem niet meteen online. Ik vond wel een lookalike van Only, die even budgetproof is, en dezelfde fit heeft. De broek zit heel fijn, maar ziet er toch best nog gekleed uit, en dat vind ik zalig.

De prachtige schoenen die ik draag, ten slotte, zijn van Steve Madden en bestelde ik bij Bent. Even geleden droeg ik een gelijkaardig paar van Boohoo, maar dat paar zit zo ongelooflijk slecht, ik kan er maar een paar meter op lopen. Dit paar van Steve Madden is daarentegen ontzettend comfortabel, en zou ik de hele dag kunnen dragen!

Shop my style

Hou jij ook zo van rood?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.