Maybelline The Burgundy Bar

Ik kreeg onlangs een heel leuk oogschaduwpalette opgestuurd, dat er glanzend en luxueus uitzag. Het was de Maybelline The Burgundy Bar, en zoals de naam al doet vermoeden, bevat hij heel veel bordeaux tinten en alles wat erbij past. Mijn favoriete kleur is rood, dus alles dat ermee te maken heeft vind ik top, dus dit palette trok mijn aandacht. En wat ben ik blij dat ik het heb uitgeprobeerd, want het overtrof mijn verwachtingen. Lees snel verder!

Wat een prachtig, luxueus ogend palette met véél glitter! Ik vind de paletten van Maybelline er altijd heel mooi uitzien, en ik werd écht verliefd op het merk toen ik de Gigi Hadid collectie uitprobeerde. Toen ik The Burgundy Bar zag, kon ik niet wachten om de kleurtjes uit te proberen. En dat deed ik!

De kleuren zijn heel mooi uitgekozen, en zien er feestelijk uit, maar passen ook goed samen waardoor je gemakkelijk een samenhangend geheel kan creëren. De kleuren zijn allemaal vrij warm en rijk, exact het kleurenpalet waar ik van hou. De tinten zijn allemaal glanzend, behalve de witte highlighter en de twee rechtse kleuren, die mat zijn.

Hierboven heb ik de eerste rij oogschaduws op mijn arm geswatcht.

Wauw, wat een pigment! Ik ben ontzettend onder de indruk van de kleuren, met één veegje krijg je de meest intense kleur, zelfs de witte highlighter is prachtig dekkend en sterk.

Op de tweede rij zie ik niets anders: dit is kwaliteit van de bovenste plank. Wauw, ik ben heel erg onder de indruk van dit budget palette!

Ik maakte een look met de tinten uit het palette. De oogschaduws zijn heel gemakkelijk om mee te werken, hebben bijna geen fallout en blenden prachtig samen.

Conclusie

Ik kan zo blij worden van producten die betaalbaar zijn en daarbij ook nog eens de beste kwaliteit hebben. De pigmentatie van de kleuren uit het Maybelline The Burgundy Bar palette is onberispelijk, ik kan er niet genoeg van krijgen. De oogschaduws blenden mooi, geven geen fallout, en voelen zijdezacht aan. Ja, Maybelline, dit heb je weer goed gedaan!

Het Maybelline The Burgundy Bar palette is verkrijgbaar bij Di, en zou ook snel naar Kruidvat komen voor €16,99.

Hou jij ook zo van warme tinten?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.