Outfit: Three Quarters

Driekwartbroeken zijn absoluut een fashion faux-pas, behalve als het een wijde broek is, want dan is het een culotte en is het cool. Ik heb een tijdje nodig gehad om eraan te wennen, maar ik moet toegeven dat ik eigenlijk wel fan ben. Je moet hem natuurlijk wel goed stylen, want een culotte kan er heel gemakkelijk nogal vreemd uitzien. Nu is het eindelijk ook bij mij zo ver: ik heb een culotte, en ik vind hem echt ontzettend leuk! Lees snel verder, want ik ben zeker dat je benieuwd bent naar hoe het eruit ziet! 

Ik had echt niet verwacht dat een culotte er zo leuk zou uitzien. Vandaag combineerde ik hem met een paar elegante sandalen, maar ik vind het er ook leuk uitzien als ik er een simpele sneaker onder draag. Het geeft meteen zo’n relaxte, stoere look, maar heeft tegelijkertijd ook iets elegants.

Mijn culotte en blazer zijn allebei van Wearall, en matchen! Ik vind de set heel leuk, want de stof is lekker zacht, en ik hou van grijs. Bovendien is hij ook heel betaalbaar, ik vind het jammer dat er niet meer kleuren zijn, want ik zou deze set in ALLE KLEUREN VAN DE WERELD willen.

Ik besloot om de rest van de outfit vrij simpel te houden, en trok dus een simpel zwart topje aan. Dit soort basic topjes zijn zulke musthaves, ze zijn zo gemakkelijk om je statement items mee te combineren. Ik heb as we speak hetzelfde topje in het wit besteld, want ik heb het gewoon nodig!

Zoals ik al zei, kan je een culotte prima combineren met een paar sneakers, maar ik vind het het allermooist als je er een elegante hak onder draagt. De sandalen die ik draag zijn van Fabulous Fabs, dat is echt een van mijn favoriete merken. Ik heb al heel wat van hun schoenen, en ze zijn allemaal heel mooi, maar ook erg comfortabel. Ook deze hakken, die best nog hoog zijn, zitten heel aangenaam aan mijn voeten en zou ik de hele dag kunnen dragen.

Ik ben grote fan van rugzakken. Je kan er superveel in stoppen, en aangezien ik vaak mijn laptop bij me heb vind ik het handig om daar een rugzak voor mee te nemen. Dat is trouwens ook veel beter voor je schouders! Het liefst kies ik dan uiteraard voor een stijlvol exemplaar, en dat is deze van Kipling zeker. Ik hou van de kleur (wat een prachtige kleur, wauw!) en ook van de vorm. Hij heeft echt iets elegants!

Culotte & Blazer: WearAll // Topje: Even & Odd //Schoenen: Fabulous Fabs // Rugzak: Kipling

Zou jij een culotte durven dragen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.