The Body Shop Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss & Lip Juicers

Hou jij ook zo van zoete geurtjes? Dan heb ik iets voor jou gevonden: bezoek snel The Body Shop voor hun nieuwe Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss parfum. Het is een heerlijk zoete geur, die in de eerste plaats ontzettend fruitig is, maar tegelijkertijd ook erg fris. Ik kreeg een flesje van het parfum opgestuurd, en het werd vergezeld door drie schattige Lip Juicers, dat zijn lippenbalsems met een heerlijk fris geurtje. Benieuwd? Lees snel verder!

Ik begin met het parfum. De Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss edt is een parfum dat vooral doet denken aan fruit, maar je ruikt er ook wel de Japanse kersenbloesem in. De flacon is alvast een klein kunstwerkje, dat ik graag wil etaleren op een van mijn kasten. Bovendien is dit parfum 100% vegan. Niet slecht!

Topnoten

  • Japanse kersenbloesem
  • Aardbei

Hartnoten

  • Roze pioenroos

Basisnoten

  • Amber

Eigenlijk is de samenstelling vrij simpel, maar ik denk dat dat ook gewoon heel goed werkt. Je ruikt alle noten heel duidelijk terug en dat is de kracht van dit parfum.

The Body Shop introduceert de Lip Juicers die geïnspireerd zijn op smoothies. Ze bevatten een mix van extracten die van natuurlijke oorsprong zijn. Ze maken je lippen lekker zacht en de verpakkingen zien er schattig uit.

De paarse Lip Juicer ruikt heerlijk naar Acai, Blueberry en Dragon Fruit.

De groene Lip Juicer ruikt naar Kiwi, Kale & Watermelon.

De roze Lip Juicer, ten slotte, ruikt naar aardbei, granaatappel en aloë.

Conclusie

Vier heerlijk zoete, zomerse producten die me meteen een goed humeur bezorgen. De The Body Shop Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss is een heerlijk zoet parfum, waarvan je alle noten perfect kan ruiken. De Lip Juicers zijn minismoothies om je lippen mee te verwennen. Mijn favoriet van de drie is de paarse met acaibes, bosbes en dragon fruit.

Hou jij ook zo van zoete geurtjes?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.