L’Oréal Color Riche Shine Lipsticks

Een tendens die ik opmerk op het gebied van lipproducten, is dat het steeds afwisselt tussen glanzend en mat. Op dit moment zitten we een beetje in een matte periode, waarin je overal matte producten ziet, en al wat mat is gepromoot wordt. Daarom was ik nogal onder de indruk toen ik zag dat de nieuwe L’Oréal Color Rich lipsticks glanzend zijn. Ik was zo benieuwd, en vandaag toon ik je een paar van de kleuren. Lees snel verder!

Ik probeer vandaag vijf tinten uit de L’Oréal Color Riche Shine lijn uit. De Color Riche lipsticks zijn altijd heel mooi, en deze Shine lipsticks zijn de nieuwste toevoeging bij de Satin en Matte collectie van Color Riche. De verpakkingen zien er heel mooi en luxueus uitzien. L’Oréal Paris is echt een van mijn favoriete budgetmerken, want de producten zijn vaak heel fijn, en de verpakkingen zijn altijd een schot in de roos.

De kleuren die ik vandaag uitprobeer zijn:

  • 109 – Pursue Pretty
  • 111 – Instaheaven
  • 352 – #Beautyguru
  • 642 – #MLBB
  • 905 – #BAE

Pursue Pretty is een felroze, framboosachtige tint. Instaheaven is een wat lichtere roze lipstick. #Beautyguru is de kleur waar ik het meest benieuwd naar ben, want I LOVE RED LIPSTICK. #MLBB ziet er ook echt heel mooi uit, een nude tint met een glossje, en #BAE, ten slotte, ziet er wit uit, maar is eigenlijk een transparante lipkleur die glitter én glans bevt.

Hierboven heb ik de L’Oréal Color Riche Shine lipsticks geswatcht.

De kwaliteit is echt heel fijn: alle kleuren dekken perfect, en de pigmentatie ziet er top uit. Ik hou ook echt van de prachtige glans, ik kan niet wachten om ze op mijn lippen te hebben. Op deze foto zie je ook goed de kleur die #BAE heeft: het is een soort balsem die een intense glans heeft en die veel glittertjes bevat. Speciaal.

109 – Pursue Pretty

Pursue Pretty is een mooie kleur, en hoewel ik roze lipsticks meestal oversla, zie ik mezelf deze tint best nog wel dragen. Het geeft mijn gezicht een beetje kleur, maar ziet er toch niet te fel uit. De glans kan ik best appreciëren. Het is even wennen, omdat ik mijn lippen meestal mat draag, maar door de glans zien mijn lippen er net wat voller uit. Niet slecht.

111 – Instaheaven

Oh, Instaheaven is zeker insta-proof. Op mijn lippen is Instaheaven net wat minder fel dan ik hem had verwacht. I like it!

352 – #Beautyguru

Rode lippen zijn mijn ding, en dat is deze #Beautyguru zeker ook. Glanzende rode lippen: ik wist niet zeker of ik het leuk zou vinden, maar ik vind het supermooi.

642 – #MLBB

Ik heb geen idee waarvoor MLBB stond, maar ik ga ervan uit dat het niet staat voor Midden Limburgse Biljart Bond. Ik had hoge verwachtingen van deze nude tint, en hoewel hij net wat te licht is voor mij vind ik hem wel erg mooi.

905 – #BAE

Ik weet niet goed wat ik moet denken van #BAE. Hij geeft mijn lippen heel veel glans, maar ik krijg een beetje een parelmoer effect, en dat vind ik echt niet leuk. Toch vind ik het fijn dat het eens iets anders is. Ik denk dat hij er best cool kan uitzien bij anderen.

Conclusie

Ik ben weer hélemaal into glanzende lipsticks. Het lijkt al zo lang geleden sinds ik voor het laatst glanzende lippen had, en ik ben blij dat er verandering in gebracht is. De L’Oréal Color Riche Shine lipsticks zijn heel goed van kwaliteit, en ik hou van hun prachtige glans. De lipsticks voelen heerlijk aan op mijn lippen, en ze blijven best nog lang zitten voor glanzende lipsticks. Ik denk dat ze na een uurtje of drie bijgewerkt moeten worden. Valt goed mee, toch?

De Color Rich Shine lipsticks zijn verkrijgbaar bij de drogist, en online.

Ben jij ook into glanzende lipsticks? Of ga jij toch nog voor de matte trend?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.