Outfit: Ninety Two

Deze week werk ik voornamelijk thuis, maar ik heb ook een aantal leuke events. Vandaag hou ik het lekker basic, met mijn favoriete jeans en een wit t-shirt. Dit soort outfits draag ik het aller liefst en eigenlijk ook het vaakst, want ik ben ervan overtuigd dat je outfit niet te ingewikkeld hoeft te zijn. Als je ook zo houdt van basics, lees dan zeker verder om mijn outfit of the day te zien! 

Als ik een dagje binnen zit en thuis werk, vind ik het perfect om een outfit als deze te dragen. Het T-shirt dat ik draag kocht ik een paar weken geleden bij New Look, en er staat op: New York Ninety Two. Ik heb eigenlijk niks met New York of 92 (ik ben geboren in 93) maar ik vond het er wel leuk uitzien, en bovendien hou ik van witte t-shirts.
Ik kon het t-shirt jammer genoeg niet online, vinden, dus hieronder zie je een vergelijkbaar t-shirt, maar misschien vind je het nog wel in de winkel.

Het is al even geleden sinds ik voor het laatst mijn favoriete jeans droeg. Deze is van Boohoo, en ik ben echt helemaal weg van het mom-jeans model, én het feit dat hij high-waisted is. Hij geeft me echt zo’n effortless look, maar ziet er wel heel cool uit.

Je raadt het al: ook mijn favoriete sneakers kwamen vandaag weer uit de kast. Ze zijn ondertussen al best versleten, dus ik zou me eens een nieuw paar moeten aanschaffen. Je kent ze vast al, het zijn de Adidas Superstars.

COPY MY LOOK

Draag jij ook graag witte t-shirts?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.