Mijn eerste kennismaking met Darphin Skincare

Darphin is een merk dat toch best wel bekend is, maar ik had er zelf nooit eerder iets van geprobeerd of erover geschreven. Onlangs kwam daar verandering in, want van Pharmamarket kreeg ik een aantal productjes opgestuurd, zodat ik kennis kon maken met het Darphin gamma. Vandaag probeer ik drie hele leuke productjes uit van Darphin: een handcrème, een duo-masker en een cleanser. Ben je benieuwd of mijn eerste kennismaking met Darphin positief was? Lees dan snel verder!

Darphin is een merk dat je kan vinden bij de apotheek, en hun gamma is erg uitgebreid. Je vindt wat voor elk huidtype, elk huidprobleem en elk budget. De prijzen gaan van 15 euro tot zo’n 200 euro (wow) voor de reshaping producten. Mijn eerste indruk van de producten van Darphin is dat ze er echt heel mooi uitzien. Als je een mooie badkamer wilt, is dit merk echt iets voor jou, want de flesjes zijn gewoon kleine decoratiestukjes die elke kamer opfleuren.

Vandaag probeer ik drie van hun producten uit:

Handcrème is een echte essential voor mij. Ik heb altijd droge handen, dus ik raak in paniek als er geen crème in de buurt is om ze weer te hydrateren. Ondertussen heb ik al zoveel handcrèmes getest, en merk ik echt veel verschil in kwaliteit. De Darphin All-Day Hydrating Hand and Nail Cream bevat heel wat voedende en verzachtende ingrediënten, en is lichtjes geparfumeerd. Nog een pluspunt: de tube is heel mooi vormgegeven, dus zet hem ergens opvallend of draag hem mee in je tas!

Een handcrème moet rijk genoeg zijn om mijn handen goed te voeden, maar mag niet te vet zijn, zodat de deurknop na het aanbrengen niet uit mijn handen glijdt. Deze Darphin handcrème ligt daar perfect tussen: de consistentie is vrij stevig, maar hij trekt heel snel in. Het is misschien maar een “gewone” handcrème, maar het is een goede basic!

De Lumière Essentielle lijn is een lijn die de huid gaat doen oplichten en een mooie glow creëert. Deze Illuminating Micellar Cleanser is een soort gel die op de huid verandert in een olie. Ik reinig mijn huid het allerliefst met een olie, dus deze beviel me zeker. Hij voelt aanvankelijk vrij stevig aan, maar naarmate je hem inmasseert en wat water toevoegt wordt hij zacht en vloeibaar. Mijn make-up haalt hij gemakkelijk weg, en na gebruik is mijn huid perfect schoon, maar voelt ze niet trekkerig aan. Deze komt bij mijn dagelijkse verzorgingsroutine te staan!

Als laatste probeerde ik dit fancy duomasker uit. Het is de Lumière Essentielle Instant Purifying and Illuminating Mask. Het is een masker dat je in twee stappen gebruikt: eerst breng je het witte masker aan, dat je huid gaat reinigen en de poriën vrijmaakt, en vervolgens gebruik je het oranje masker om je huid een gezonde glow te geven. De verpakking deed me al helemaal smelten, dit ziet er toch te leuk uit?

Het kleimasker laat je vijf minuten inwerken en dan spoel je het af. Vervolgens breng je het oranje masker aan, dat glad aanvoelt, en na vijf minuten mag je de restjes inmasseren.

Normaal vind ik maskers een beetje overbodig, maar soms kom ik er toch eentje tegen waarvan ik denk: damn! Deze van Darphin vind ik echt fijn, omdat hij twee dingen tegelijkertijd doet. Na gebruik is mijn huid schoon, glad, en glowy!

Conclusie

Darphin heeft een plekje in mijn hart kunnen veroveren. De producten die ik vandaag heb uitgeprobeerd zijn eigenlijk allemaal heel fijn. Mijn favoriet is echt wel de Lumière Essentielle Instant Purifying and Illuminating Mask. De twee maskers geven echt effect op mijn huid, en in combinatie zorgen ze voor een stralende, glowy skin!

De producten van Darphin zijn verkrijgbaar bij de (online) apotheek, bijvoorbeeld via Pharmamarket.

Heb jij al ervaring met de producten van Darphin?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.