Outfit: I’m An Angel

Zij die mij kennen weten het: ik ben een engeltje. Just kidding, ik hou gewoon echt van witte kleding tegenwoordig. Ik kan niet heel goed verklaren waarom, misschien is het omdat het me doet denken aan de lente, of omdat ik er bruiner uitzie door wit te dragen, ik weet het niet. Online kwam ik een superleuke set tegen – jullie weten hoeveel ik hou van sets hou – en ik moest hem gewoon hebben. Vandaag wil ik je hem eindelijk laten zien. Lees snel verder als je benieuwd bent naar mijn perfecte engelenoutfit! 

Mijn outfit is héél wit, en I love it! Ik kocht de set een tijdje geleden bij Boohoo, een van mijn favoriete webshops. Het enige nadeel is dat je in deze outfit echt niet mag morsen, en ik moet eerlijk toegeven: ik ben wel een beetje onhandig. Dit is dus echt wel een outfit waarmee ik heel voorzichtig moet zijn. Setjes vind ik altijd het leukst om te kopen, want je kan ze samen dragen, maar de items ook elk apart combineren. Het leukste aan deze set vind ik de kanten top, ik zie me hem al helemaal dragen met een jeans met hoge taille.

De broek is vrij zacht van kwaliteit, maar hij is jammer genoeg wel vrij doorschijnend. Je kan hem dus zeker niet op elke gelegenheid dragen, en je moet goed opletten wat je eronder draagt, maar ik hou ervan dat het model vrij los is.

Ook mijn schoenen zijn van Boohoo, en heb je al vaker voorbij zien komen. Ik vind deze schoenen zo mooi omdat ze zo simpel zijn. Ze passen overal bij, en zien er elegant uit. Het enige dat ik jammer vind is dat ze niet zo comfortabel zijn, dus het vergt enige dedication om ze voor een lange tijd te dragen.

Shop my outfit

Ben jij een engeltje?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.