Claudia’s Beauty Essentials for Artdeco

Iedereen kent Claudia Schiffer, en uiteraard ook haar signature look: een zachte smokey eye met neutrale lippen. Claudia is opgegroeid met de make-up van Artdeco, en daarom startte ze een tijd geleden een samenwerking met het merk. Nu is er een nieuwe collectie, die de “Beauty Essentials” bevatten voor een prachtige look. Nooit eerder heb ik de make-up van Artdeco uitgeprobeerd, maar vandaag probeer ik de No Colour Setting Powder en een Cream Lipstick uit de Claudia’s Beauty Essentials for Artdeco lijn. Lees snel verder. 

De Claudia’s Beauty Essentials for Artdeco lijn bestaat uit “de belangrijkste producten die je nodig hebt voor een tijdloze iconische look” volgens Artdeco zelf. Claudia’s favoriete look is een zachte smokey eye, met een nude lip, en ik ben het er eens mee dat dit een tijdloze look is die iedereen kan dragen. Daarom ben ik nu alvast enthousiast over de lijn: hij is volgens mij heel universeel.

Ik probeer vandaag de No Colour Setting Powder en de Cream Lipstick uit. Behalve die twee producten zijn er ook eyeliners, oogschaduws, nagellakjes, blushers en meer. De lijn bevat inderdaad alles voor een look.

En wauw: de verpakking. Alleen al voor de prachtige looks van deze producten wil ik ze hebben. Het thema is duidelijk goud met lichtroze, en daar heb ik echt een zwak voor. Vooral van het doosje van de No Colour Powder krijg ik het warm, maar ook de lipstick is prachtig vormgegeven.

Het mooiste product uit de hele lijn vond ik de No Colour Setting Powder. Het is een transparant poeder dat je huid matteert, maar dat ook een hele fijne shimmer bevat. De kleur heet Sheer Cloud en verandert nooit de kleur van je foundation. Je make-up gaat langer blijven zitten, en het toegevoegde squalaan voedt de huid ondertussen.

Ik heb een hele vette huid die snel gaat glimmen, dus ik vind het altijd bijzonder moeilijk om een goed matterend poeder te vinden. De Artdeco No Colour Setting Powder matteert mijn huid meteen en voegt een teenie tiny bit glans toe, waardoor het er wel natuurlijk uitziet. Mijn huid blijft lang mat, maar rond het midden van de dag moet ik wel even bijpoederen. Geen probleem, natuurlijk, want met een verpakking als deze haal ik hem maar al te graag boven om bij te werken!

De Cream Lipstick is een zachte, romige lipstick waarvan het pigment echt heel fijn zou zijn. Hij is verkrijgbaar in vijf tinten, en ook bij deze is de verpakking prachtig. Claudia’s bijnaam vroeger was “claud”, en daarom zie je bovenaan op de huls een klein wolkje, en in de bullet van de lipstick staan regendruppeltjes gedrukt.

Ik kreeg de kleur 420 – Candy Cane mee naar huis, een mooie nude tint die vrij licht en koel is. De pigmentatie is echt fantastisch: de lipstick is romig en de kleur is intens en dekt perfect.

Wauw, wat een prachtige tint! Mijn lippen voelen heerlijk zacht aan, en ze zien er glad uit. Deze tint is echt een fantastische nude, die heel universeel is.

Ik draag niet zo vaak lichte tinten, en al zeker niet als ze koel zijn, maar deze Candy Cane is wel echt heel mooi.

Conclusie

Ik probeerde nooit eerder de producten van Artdeco uit, maar ik moet toegeven dat ze echt wel goed zijn. Het No Colour Setting Powder heeft het mooiste doosje dat er bestaat, maar het is ook gewoon een heel fijn poeder. Mijn huid is mat, maar geeft me toch een natuurlijke look door de fijnste shimmer die hij bevat. Ook de Cream Lipstick is prachtig: de kleur, de finish, de kwaliteit. Top!

De producten van Artdeco zijn verkrijgbaar bij bepaalde salons en online.

Heb jij de producten van Artdeco al eens geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.