Maria Galland Sérum Lumin’Eclat & Crème Soyeuse Lumin’Eclat

Een gezonde, stralende huid; we willen het allemaal. Sinds ik me heb verdiept in skincare en producten ben ik bijna elke dag bezig met het uitproberen van nieuwe dingen, en met het lezen van nieuwe ontdekkingen. Daardoor is mijn huid op een relatief korte periode van vreselijk naar stralend en gezond gegaan. Ondertussen weet ik exact wat mijn huid nodig heeft, en welke ingrediënten goed en welke slecht zijn. Vandaag onderwerp ik weer twee producten aan de test: deze keer is het weer aan Maria Galland. Lees snel verder!

Ik probeerde al eerder wat producten van het toch wel best onbekende – en misschien wel ondergewaardeerde – skincare merk. Maria Galland is een merk dat is opgericht door een danseres uit Parijs, en de producten zijn verkrijgbaar bij het schoonheidssalon. De producten die ik al uitprobeerde vond ik erg fijn, dus ik ben erg benieuwd naar de Sérum Lumin’Eclat en de Silky Cream.

De Lumin’Eclat Silky Cream is een dag- en nachtcrème die heerlijk zacht is, en voornamelijk gericht op anti-aging. Hij zorgt ervoor dat de eerste rimpeltjes en lijntjes verdwijnen, en zorgt voor een vernieuwde glans. De crème bevat een heel aantal fijne ingrediënten, zoals canola, bloesemextracten en uiteraard hyaluronzuur. Ideaal voor vrouwen die willen beginnen aan anti-aging, maar die nog niet echt diepe rimpels hebben.

Ikzelf vind hem heel fijn, omdat hij zo zacht is. De consistentie is vrij stevig, maar doordat hij zo luchtig is trekt hij snel in mijn huid, en laat hij geen vet residu achter.

Het Lumin’Eclat Serum is de aanvullende booster die je kan gebruiken voordat je de Lumin’Eclat Silky Cream aanbrengt. Ik ben helemaal gek op serums: ze bevatten veel actieve stoffen en zijn erg licht – ideaal voor de vettere huid. Het Lumin’Eclat Serum hydrateert je huid, en versterkt de werking van de Silky Cream.

Zoals je kan zien is het serum heel licht van consistentie, en daardoor wordt hij ontzettend snel opgenomen door de huid. Met mijn vette huid vind ik het vaak wel fijn om enkel een serum te gebruiken, en dan is een serum met goede ingrediënten wel fijn. Na gebruik voelt mijn huid zacht en gehydrateerd.

Conclusie

De Maria Galland Sérum Lumin’Eclat & Crème Soyeuse Lumin’Eclat vormen de perfecte verzorging voor mensen die willen beginnen met anti-aging, maar nog niet echt grove rimpels hebben. De crème én het serum zijn allebei erg luchtig, en kunnen dus perfect gebruiken op de wat vettere huidjes, maar ze werken wel vochtinbrengend, waardoor ze ook een drogere huid kunnen helpen.

Gebruik jij al anti-aging producten?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.