Outfit: More Sun, Please

Een mirakel: maandag scheen de zon eventjes! Volgend weekend (18 maart op precies te zijn) ben ik jarig, en ik kan me herinneren dat in de vorige jaren de zon scheen op mijn verjaardag. Ik zou zelfs durven zeggen dat ik in de vorige jaren op mijn verjaardag voor de eerste keer in het jaar een rokje of jurkje droeg. Die traditie wil ik graag in stand houden, dus begin ik al met een heerlijk fleurig jurkje. Nu heb ik enkel nog wat zon nodig, alsjeblieft! Lees snel verder!

Ik hou van jurkjes en ik hou van bloemen, dus deze jurk was een schot in de roos voor mij. De jurk is donkerblauw met grote bloemen, maar de print is wel heel fijn en elegant. De mouwen van de wikkeljurk komen tot net boven mijn elleboog, en aan de taille zit een lint waarmee je de jurk kan vastknopen. Ik kocht mijn jurk bij Be Under, maar ik vond ook een paar gelijkaardige jurkjes online.

Mijn outfit is vandaag eigenlijk best simpel, want het enige dat ik erbij draag is een paar schoenen van Fabulous Fabs. Deze loafers hebben de meest prachtige nude kleur, en zitten als gegoten. Ze zijn zowel elegant als comfy, en dat is toch alles wat een paar schoenen moet bieden?

Ik ben trouwens ook helemaal verliefd op de lipstick die ik draag op deze foto’s. Het is de Grand Rouge Mat lipstick van Yves Rocher in kleur 156, is hij niet mooi? Ik vind dat een lipstick je outfit echt kan afmaken, en dat doet deze als geen ander.

 

Copy my look:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb jij ook al zo veel zin om een jurkje te dragen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.