Babor Masterpiece Collection

Babor staat bekend om haar fantastische ampullen, waar ik zelf ook grote fan van ben. Ik probeerde ze al eerder uit, maar dat is alweer een tijdje geleden. Nu is er een limited edition verkrijgbaar die zeven verschillende ampullen bevat. Met de Masterpiece Collection kan je zeven ampullen uitproberen, en kan je een week lang je huid een boost geven. Ik probeerde de ampullen omdat ik wilde dat mijn huid er goed uitziet voor mijn verjaardag dit weekend. Ben je benieuwd naar de Babor ampullen? Lees dan snel verder!

De Babor Masterpiece Collection is een prachtige cadeauset, die ideaal is om mee te nemen, of om de ampullen eens uit te proberen. De verpakking ziet er alvast prachtig uit, wie wil dit niet als cadeau krijgen?

In de cadeauset zitten zeven verschillende ampullen, en een houdertje waarmee je de ampullen gemakkelijk kan openen. Ik vind dat de ampullen er altijd zo ontzettend schattig uitzien, wat is het leuk om je dag te starten met een klein extraatje voor je huid.

De zeven ampullen in de Babor Masterpiece Collection zijn (van links naar rechts):

  • Hydra Plus
  • Perfect Glow
  • Beauty Rescue
  • Active Night
  • Oxygen Plus
  • 3D Firming
  • Lift Express

Deze zeven ampullen zijn de absolute bestsellers van Babor, en samen zorgen ze ervoor dat je huid er na één week prachtig uitziet!

Hydra Plus

We beginnen onze week met hydrateren, want we weten allemaal dat hydrateren een must is! De Hydra Plus ampul bevat hyaluronzuur dat vochtinbrengend werkt en legt een filmpje op de huid zodat het vocht niet kan ontsnappen.

Perfect Glow

Ook de Perfect Glow ampul hydrateert de huid, en door de fijne lichtpartikeltjes zorgt hij voor een prachtige glans.

Beauty Rescue

De Beauty Rescue ampul reset je huid helemaal na alle vervuiling en beschadiging.

Active Night

De Active Night ampul heeft een zwarte verpakking, en gebruik je ’s avonds om ’s ochtends wakker te worden met een prachtige huid. De algenextracten zorgen voor een verhoogde energie, zodat cellen beter worden geregenereerd.

Oxygen Plus

Na de Active Night zorgt de Oxygen Plus ampul voor extra energie, zodat celregeneratie opnieuw gestimuleerd wordt, en beschermt de huid tegen veroudering.

3D Firming

Deze is voor de wat rijpere huidjes, maar ook de jongere huid kan hier deugd van hebben. De 3D Firming ampul verstevigt de contouren en verbetert de structuur van de huid.

Lift Express

We sluiten de Babor Masterpiece Collection week af met de Lift Express, die een instant liftend effect heeft. Hij legt een superfijne film over de huid en trekt fijne lijntjes strak.

Conclusie

Mijn huid heeft een heerlijke boost gekregen dankzij de Babor Masterpiece Collection. De zeven ampullen zorgen ervoor dat mijn huid gehydrateerd is en straalt van gezondheid. Ik vond het heerlijk om de bestsellers van de Babor ampullen uit te proberen, en elke dag te beginnen (of eindigen, in het geval van de Active Night ampul) met een boost voor mijn huid.

De Babor Masterpiece Collection is verkrijgbaar bij het schoonheidsinstituut en online, voor €24,95

Heb jij de Babor ampullen al eens uitgeprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.