Outfit: Athleisure

Ik hou echt van de athleisure trend: comfy kleren met wijde fits en een sportieve look. Ik kan er niet genoeg van krijgen. Mijn outfit vandaag is daarom ook héél chill en laid back, met een sportieve joggingbroek, een lekker losse trui en mijn favoriete paar hakken. Deze outfit zou ik elke dag kunnen dragen, en ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden! Lees snel verder om mijn outfit of the day te zien. 

 

 

 

 

Ik hou echt van deze look, maar ik weet dat de meningen verdeeld zijn over de stijl. Wat ik fijn vind aan deze trend, is dat eindelijk comfortabele kleren weer in zijn. En daar maak ik gretig gebruik van.

Mijn broek is een donkerblauwe jogging, met aan de zijkanten een witte lijn met drukknoopjes. Ik moet helemaal terugdenken aan mijn jeugd, want toen ik heel jong was – echt een klein kindje, bedoel ik dan – waren dit soort broeken ook superhip! Ik vind het zo grappig dat alles terugkomt, en soms denk ik: ik moet gewoon altijd al mijn kleding bijhouden, want ooit wordt het sowieso opnieuw mode.

Je ziet het misschien niet, maar ik draag onder mijn trui een body. Bij dit soort outfits met een wat lossere broek en een wat kortere trui, vind ik een body altijd heel fijn om te dragen. Het is comfortabel en je hoeft niet bang te zijn dat je topje zichtbaar wordt of onder je trui uitkomt.

De trui die ik draag komt je héél misschien wel bekend voor, en dat komt omdat je hem gewoon al hebt gezien! In deze outfit droeg ik deze trui, maar dan in het rood. Ik vond hem zo leuk, dat ik hem meteen ook in het wit kocht, en mijn zus – die erbij was op het moment dat ik ze aanschafte – kocht hem in het zwart, haha! Ik hou echt van het model: de wijde mouwen, de losse fit en de golvende onderkant.

Om er niet té hard uit te zien alsof ik ga deelnemen aan een basketbalwedstrijd, koos ik ervoor om géén sneakers te dragen. Ik ging deze keer voor een van mijn favoriete paar schoenen, de Fabulous Fabs zwarte hakken, die ervoor zorgen dat mijn korte benen wat langer lijken, en mijn look toch nét wat eleganter uitziet.

Copy my look:

Trui: New Look // Broek: Tommy Jeans // Heels: Fabulous Fabs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat vind jij van de athleisure trend?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.