Yves Rocher Grand Rouge Mat

Voor Valentijn kreeg ik een superleuk pakje met lipsticks van Yves Rocher. Ik hou van hun lipsticks, en de Grand Rouge Mat lipstick klonk me als muziek in de oren. Matte lipsticks in mooie tinten, daar heb ik echt een zwak voor. Eerder probeerde ik de “gewone” Grand Rouge lipsticks al en die waren zo fijn, dus deze matte varianten moest ik gewoon uitproberen. Vandaag toon ik je vier tinten, en vertel ik je wat ik ervan vind! 

De Yves Rocher Grand Rouge Mat lipsticks zijn prachtig verpakt in gouden hulsjes, en ze vormen de perfecte combinatie tussen mat en comfortabel. De lipsticks zijn verrijkt met Camelia-olie, die de lippen herstelt. Ik probeer vandaag vier tinten van de zeven tinten uit.

Ik vind dat Yves Rocher altijd de mooiste verpakkingen maakt. Hun producten zijn altijd best fijn geprijsd, maar zien er toch ontzettend luxueus uit. Kijk nu naar deze mat gouden dop, en glanzend gouden onderkant. Wauw!

Dit zijn de vier tinten die ik vandaag uitprobeer. De linkse lipstick is al wat gehavend, omdat mijn vriend hem heeft gebruikt om een romantische boodschap op de spiegel te schrijven op valentijn. Schattig, hé!

Ik begin met kleur 150, een vrij moeilijk te beschrijven tint, vind ik. Hij is wel echt supermooi, dus ik kan niet wachten om hem uit te proberen.

De Yves Rocher Grand Rouge Mat nummer 150 is een beetje een nude-achtige tint, maar geeft toch een beetje kleur. Hij dekt heel mooi en egaal, en de finish is niet extreem mat, maar ook niet glanzend. Heel mooi.

Ik vind dit een heel mooi tintje, het is vrij neutraal, een beetje naar de roze kant en geeft een frisse look. De finish is heel natuurlijk, en hij zit bovendien heel fijn op mijn lippen.

Nummer 152 is een wat donkerder tintje, een echte berry-kleur. Ik hou van donkere lipsticks, en als ze mat zijn al helemaal.

De kleur is vrij donker, maar niet goth donker. Ook kleur 152 is erg mooi, brengt egaal aan en zit heel fijn op de lippen.

152 is ook heel erg mooi, hij is donker maar niet te donker, en hij zit supermooi.

Kleur 154 is een hele felle tint, die ik als een soort van koraalroze-achtig zou omschrijven.

Ook deze kleur is heel mooi, en al dekt hij nét iets minder egaal dan de andere lipsticks van vandaag, maar hij is nog steeds heel goed van kwaliteit.

Normaal gezien ben ik niet zo’n grote fan van fellere kleurtjes, maar deze vind ik nét neutraal genoeg. Als je een fan bent van roze lipsticks, is deze zeker het proberen waard!

Nummer 156, ten slotte, is een rode lipstick. Ik HOU van rode lipstick, en een matte finish maakt het enkel beter.

Wat een mooie dekking, en wat een egale look. Ook nummer 156 zit heerlijk op mijn lippen, alsof ik niets draag.

Ik word zo blij van rode lipstick, en zeker als de kwaliteit zo fijn is als die van de Yves Rocher Grand Rouge Mat lipsticks. Heel mooi!

Conclusie

Ik ben enthousiast over de Yves Rocher Grand Rouge Mat lipsticks. De kleurtjes zijn heel mooi, de finishes zijn mat zonder uitdrogend te zijn, ze zitten lekker op de lippen en blijven ook goed zitten. Bovendien vind ik de hulsjes supermooi, ze zien er luxueus uit en voelen ook zo aan.

De Yves Rocher Grand Rouge Mat lipsticks zijn verkrijgbaar bij Yves Rocher, in de winkel en online. Ze kosten normaal €22,90, maar ze zijn vaak in de aanbieding. Op dit moment kosten ze namelijk maar €11,45, dus neem zeker eens een kijkje!

Draag jij het liefst matte lipstick?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

13 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.