Outfit: Own Grey

Grijs is een van mijn favoriete kleuren om te dragen, en voor Own Grey Day (dat was vorige week) bracht New Balance de iconische 574-sneaker in het grijs uit. Ze zijn ontzettend cool, en ze zitten ongelooflijk goed. Ik draag ze heel vaak de laatste tijd, en dat is vandaag niet anders. Vandaag mijn eerste outfit in mijn nieuwe stad, lees snel verder!

Mijn outfit vandaag is heel duidelijk geïnspireerd op grijs, en zéér cityproof. Mijn eerste outfit in mijn nieuwe stad werd een hele casual look, en that’s exactly how I like it.

Zoals ik al zei, draag ik de New Balance 574 sneakers in het grijs. Ze zien er niet enkel cool uit, maar ze zijn ook heel comfortabel. De dikke, stevige zool zorgt voor een goede ondersteuning, en het voelt aan alsof ik op wolkjes loop. Mijn hele verhuis heb ik gedaan op deze schoenen, en je hebt geen idee hoe vaak ik mezelf heb bedankt om deze aan te doen.

Mijn broek heb je mogelijk al eerder gezien, want ik droeg hem ook al in deze outfit. Ik zei al dat ik van grijs hou, en daarom is deze broek een van mijn favorieten. Chino’s zijn altijd gepast, en het is eens iets anders dan een gewone jeans, vind je ook niet?

De trui die ik draag heb ik echt al héél lang, en hij is zo versleten. Maar toch kan ik er geen afstand van doen, want het is zo’n trui die om een of andere reden een emotionele waarde heeft. Tegenwoordig draag ik supergraag truien, echt raar.

Mijn jasje heb je al veel vaker gezien, en jammer genoeg ga je hem ook wel vaker voorbij zien komen: het ziet er niet naar uit dat het snel geen-jassen-weer wordt. Dit nepleren exemplaar kocht ik een paar seizoenen geleden in de sale bij Boohoo, en ik draag het nog steeds heel graag.

Mijn zonnebril, ten slotte, is van Kapten & Son. Nu de zon er toch weer een klein beetje doorkomt is het weer tijd om mijn grote verzameling zonnebrillen te beginnen dragen. Ik ben altijd zo blij als ik een zonnebril op mijn neus heb, zo is het op mijn gezicht toch al een beetje lente.

Sneakers: New Balance // Broek: Taifun // Trui: New Look (maar heel oud) // Jasje: Boohoo // Zonnebril: Kapten & Son*

Wat vind jij van deze look? Ben jij al in Antwerpen geweest?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

11 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.