Update: Clephar + Nieuwe Producten

Een hele tijd geleden maakte ik kennis met Clephar, een Belgisch merk dat verantwoordelijk is voor hele fijne huidverzorging. Ondertussen is het een van mijn vijf favoriete huidverzorgingsmerken, en gebruik ik de producten nog steeds elke dag. Vandaag wil ik je graag vertellen wat ik na een halfjaar van de producten vind, en toon ik ook een paar nieuwe producten. Lees snel verder! 

De producten die ik in juni vorig jaar uitprobeerde ben ik blijven gebruiken. Enkel de foundation was na de zomer te donker, dus die heb ik weggegeven. Jammer, want net als alle andere producten vond ik dit echt een topper. Als ik een favoriet uit deze selectie moet kiezen, ga ik voor de Hydra Balm Intensive Hydrating Fluid. Ik heb ook meteen een nieuw flesje besteld toen het mijne leeg was!

Onlangs kreeg ik ook een paar nieuwe producten opgestuurd, die ik nog niet had geprobeerd. Met plezier stelde ik me kandidaat om ze uit te proberen! Hierboven zie je van links naar rechts:

Alle producten zijn hypo-allergeen, en geschikt voor een gevoelige huid. De producten van Clephar zijn verkrijgbaar bij het schoonheidsinstituut, en sommige vond ik ook online.

Onze huidverzorgingsroutine begint met een goede reiniging. De Gentle Cleansing Milk is een reinigingsmelk die geschikt is voor alle huidtypes. In contact met water verandert deze zachte melk in een rijke crème, die de huid op een milde manier reinigt.

Ik reinig mijn huid het liefst met olie, maar een melk is eigenlijk beter geschikt voor de wat vettere huid. Daarom is deze Gentle Cleansing Milk heel fijn voor mijn huid: mijn huid wordt gereinigd, maar voelt achteraf niet trekkerig of vet aan. Ik heb nog wel een waterproof remover nodig voor mijn mascara, maar dat doe ik eigenlijk altijd.

Na de reiniging gebruik ik graag een soort van toner, en daar is deze Advanced Defense Water perfect voor. Het is een fantastisch multifunctioneel product dat je kan gebruiken als toner, maar ook doorheen de dag om je gezicht op te frissen. Het “water” brengt je huid in balans en werkt antibacterieel. Ideaal voor een huid met veel ontstekingen of puistjes.

Ik ben vorige week naar de stad verhuisd, en zoals iedereen weet is er in steden véél vervuiling. Gelukkig heeft Clephar een Anti-Pollution Reviving Mask dat de vervuiling van de huid tegengaat. Het masker vermindert pigmentvlekjes en roodheden, verbetert de huidstructuur, versterkt de barrièrefunctie van de huid, en verhindert schade door pollutie.

De consistentie van het Anti-Pollution Reviving Mask is vrij stevig, en na een tiental minuutjes kan je het masker gewoon van je huid “rollen”. Na het masker voelt mijn huid zacht en fris aan. Het is een ideale toevoeging van de perfecte huidverzorgingsroutine!

De Hydra+ Hydra Treatment is een soort serum dat je huid intens hydrateert, en fijne lijntjes en rimpels vermindert. Ik hou van serums, en deze Hydra Treatment is daar zeker geen uitzondering op. Zeker als ik wat drogere plekjes heb, is deze echt een lifesaver.

De Hydra+ Hydra Treatment is erg licht, en trekt razendsnel in. Daarom combineer ik hem graag met een andere dagcrème, zodat hij voor een boost zorgt.

Conclusie

Opnieuw vind ik de producten van Clephar superfijn. Mijn favoriet van deze producten is waarschijnlijk het Advanced Defense Water, omdat het zo multifunctioneel is. Maar de andere producten moeten ook zeker niet onderdoen, want ik voegde ze allemaal toe aan mijn routine. Ik zou zeggen: bezoek zeker eens een schoonheidsinistituut zodat je zelf ook kennis kan maken met Clephar.

Welk product lijkt jou het fijnst?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

9 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.