Hoe ik mijn tanden wit en gezond hou! Charcoco

Je tanden wit krijgen en ook houden is niet zo gemakkelijk als je zou denken, en het op een gezonde en natuurlijke manier doen al helemaal niet. Ik zeg vandaag: weg met alle schadelijke en chemische middeltjes die je tanden beschadigen, want ik probeerde het poeder van Charcoco uit. De voorbije weken poetste ik mijn tanden met een diep zwart poeder, en vandaag vertel ik je er meer over. Kan zwart poeder je tanden wit maken? Lees snel verder!

Ik kreeg de Charcoco Charcoal Teeth Whitening Powder en de bijhorende tandpasta opgestuurd. Ze zien er alvast heel leuk uit! Ik vind witte tanden hebben ontzettend belangrijk, dus ik heb al heel wat dingen uitgeprobeerd. Actieve kool – want dat is deze Charcoco – vind ik een van de fijnste manieren om mijn tanden schoon, wit en gezond te maken en houden.

De Charcoco Coconut Charcoal Teeth Whitening Powder is een diep- en diepzwart poeder, dat bestaat uit actieve houtskool uit kokosnoot. Het is gemaakt van de hoogste kwaliteit biologische kokosnootschillen, en 100% natuurlijk. Houtskool heeft veel voordelen voor je lichaam en zeker je gebit, want het maakt je tanden niet enkel witter, maar verbetert ook je mondhygiëne.

Je gebruikt het poeder best met de Bamboo tandenborstel, dat is een zachte borstel met zwarte haartjes (die ook gemaakt zijn van houtskool) die goed in de hand ligt. Bovendien is ook deze tandenborstel 100% biologisch!

Hoe gebruik je het Charcoco Coconut Charcoal Teeth Whitening Powder? Mijn eerste tip is om goed op te passen als je het doosje opent, want mijn wastafel was al heel zwart geworden toen ik voor de eerste keer een kijkje nam naar het poeder. Oeps!

Het gebruik is heel simpel: dop je natte tandenborstel in het poeder, poets je tanden twee tot drie minuten met het poeder, spuug uit en spoel je mond na een paar minuten intrekken. Het poeder heeft geen smaak, en voelt apart aan in de mond. Ik vind vooral de “look” die je krijgt als het poeder in je mond zit grappig, hopelijk kom ik zo niemand tegen!

Lees hier meer over hoe je het poeder gebruikt!

De eerste twee weken gebruik je de Charcoco Coconut Charcoal Teeth Whitening Powder elke dag, en daarna enkel wanneer je het zelf nodig vindt. In een potje zit 30 gram poeder, waarmee je zo’n 150 poetsbeurten kan doen, dus twee tot drie maanden. Niet slecht!

Ik heb het poeder nu twee weken gebruikt, en ik moet zeggen dat mijn tanden er écht wit uitzien. Ik had het geluk dat mijn tanden al vrij wit waren, maar nu merk ik het zelf ook op. Vooral mijn hoektanden zijn opvallend witter.

Conclusie

Ik ben fan van het Charcoco Coconut Charcoal Teeth Whitening Powder – wat een ontzettend lange naam, trouwens – omdat het wérkt. Het poeder is gemakkelijk in gebruik, heeft geen smaak en maakt mijn tanden mooi wit zonder ze te beschadigen. Ik zou zeggen: zeker een aanrader!

Kortingscode

Wil jij ook een potje bestellen? Met de code SB10 krijg je 10% korting!

Hoe krijg jij je tanden witter?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.