Wakker worden met prachtig haar: Shu Uemura Essence Absolue Nourishing Taming Overnight Serum

De nacht is het ideale moment om verzorgingsproducten te laten inwerken. ’s Avonds vind ik het heerlijk om een beetje tijd voor mezelf vrij te maken, en mijn huid en haar extra te verzorgen. En nu heb ik iets extra’s om mooi wakker te worden: met het Shu Uemura Essence Absolue Nourishing Taming Overnight Serum wordt je haar de hele nacht gevoed en verzorgd. Met dit overnight serum word je wakker met zacht haar, zonder knoopjes. Dat klonk als iets voor mijn lange, weerbarstige lokken, dus ik probeerde het uit! Lees snel verder.

Het serum zit verpakt in een luxueus ogende, zwarte verpakking. Je brengt het serum ’s avonds aan op je haar, en laat het de hele nacht intrekken om wakker te worden met zijdezacht en gevoed haar. Met een formule met Japanse roos, gemaakt van de beste olie die maar te vinden was, wordt elk spoortje van pluizigheid glad gemaakt en je haar hersteld – tot in de punten.

Ik gebruik zelf niet heel vaak serums, omdat ik vaak vind dat ze mijn haar vet en zwaar maken. Dat is gelukkig niet het geval bij het Shu Uemura Essence Absolue Nourishing Taming Overnight Serum. Het serum is ontzettend licht en voelt niet vet aan, waardoor ik enkel wakker word met zacht haar dat gezond aanvoelt, en niet met vettige, kleverige lokken!

In een flesje zit 100ml product, waar je echt lang mee doet. ’s Avonds breng ik twee pompjes aan op de puntjes van mijn haar, en dat is zeker genoeg. Op de avond voordat ik mijn haar ga wassen gebruik ik wat meer, maar dan nog is het product best spaarzaam. Je telt er wel een paar euro’s voor neer, €42 in totaal, maar dan heb je ook wat: ik word telkens weer wakker met glad haar, dat gezond aanvoelt en niet gaat pluizen, zelfs niet als het regent.

De producten van Shu Uemura zijn verkrijgbaar in Shu Uemura kapsalons, en jammer genoeg kon ik hem nergens online vinden, dus je zal naar het salon moeten gaan om hem te gaan halen.

Gebruik jij de nacht als “schoonheidsslaapje”?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

16 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.