Sneak peek van mijn appartement: LAMPEN

Het laat even op zich wachten, maar de “home tour” video van mijn nieuwe appartementje komt er echt aan. Om al een kleine sneak peek te geven, wil ik je graag mijn twee mooiste lampen laten zien. Het zijn echt items waar ik trots op ben, want een mooie lamp kan zoveel sfeer geven! Ben je klaar voor de eerste beelden van mijn nieuwe woonst? Lees dan snel verder!

Mijn eerste lamp is een prachtige staande lamp van Directlampen, die ik online bestelde. Ik hou van koper, en deze lamp met drie lichtpunten is zowel modern als tijdloos. De lichtpunten kan je apart draaien, zodat je het licht perfect kan verdelen. Deze vloerlamp staat in de hoek achter mijn zetel, en geeft de meest sfeervolle look.

In de andere hoek staat een andere staande lamp, die ideaal is om ’s avonds mee te lezen. Meestal draai ik hem naar de muur, zodat het licht diffuus wordt en de kamer zacht verlicht. Ik hou echt van de look van deze lamp, hij is zo minimalistich en clean, echt exact hoe ik mijn appartement wil inrichten!

Conclusie

Toen ik ging verhuizen, waren lampen iets waar ik niet meteen aan dacht, maar het is echt wel zo dat mooie lampen je interieur kunnen afmaken. Ik bestelde mijn lampen online, dat vind ik het fijnste, en ik ben er super tevreden mee! Mijn interieur was echt niet af geweest zonder deze twee prachtexemplaren. Al mijn lampen komen van Directlampen.nl, en daaar vind je heel wat mooie lampen! Klik hier om alle lampen te ontdekken.

Wat voor lampen maken jouw interieur helemaal af?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

18 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.