Outfit: Me & My Red Suit

Een kostuum is altijd goed. Dat is mijn mening, tenminste, en daarom vind ik het super om in mijn kast allerlei verschillende kostuums te zien hangen. Ondertussen is mijn collectie flink gegroeid, en mijn nieuwste aanwinst is een fel-, felrode set. Ik ben helemaal gek op rood, en al helemaal op matchende items. Vandaag stel ik je voor aan mijn rode kostuum; lees snel verder.

Het leuke aan een kostuum is, dat het zo gemakkelijk is. Je doet er gewoon een leuke top bij aan, en je bent klaar. Ik draag mijn kostuums soms met sneakers, als ik een casual look wil, en soms met hakken voor een wat meer geklede look. Ik vind het zalig om af te wisselen tussen felle, speciale en simpele kostuums. Can’t get enough!

Mijn kostuum ziet er misschien wel heel fancy uit, maar het is gewoon van Bershka. Het verhaal waarom ik dit kostuum in mijn kast heb liggen: op de dag van mijn housewarming had ik nog niet heel veel kleren verhuisd, dus ik had aan mijn broer gevraagd of hij een zak met kleren wilde meenemen – waaronder mijn outfit voor het feestje. Jammer genoeg was hij de zak vergeten, en moést ik dus wel even gaan shoppen. Gelukkig is de meir net achter mijn hoek, dus kon ik snel even een kijkje gaan nemen, en dit werd mijn outfit voor het feest. Blij!

Ik draag een simpel topje van New Look, dat ik al jarenlang heb. Het is een gewoon zwart topje zonder mouwen, dat ideaal is om te combineren met felle kleuren. Dit topje draag ik echt zo vaak, volgens mij zijn jullie dit al helemaal beu gezien!

Vandaag – en op mijn housewarming – draag ik een paar hoge hakken onder mijn kostuum. Voor een feestje mag het wel wat specialer zijn, vind je ook niet? Deze open schoenen zijn van Steve Madden. Ze zijn wel comfortabel, alleen mijn kleine teen krijgt het na een paar uur moeilijk.

En dat is de hele outfit!

Blazer: Boohoo // Broek: Boohoo // Topje: New Look // Schoenen: Steve Madden
Draag jij ook graag kostuums?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.