Essie Galaxy Metals

Na mijn verhuis was het weer eens hoog tijd voor een manicure, want mijn nagels zagen er nooit eerder zo vreselijk uit: ze waren droog, gebroken, scheef, het had geen naam. Een klein feestje brak daarom uit toen ik de Galaxy Metals collectie van Essie in de brievenbus vond, want deze lakjes zien er superschattig en fris uit. Ik hou wel van de nodige dosis metallic, maar ik vind het wel een gevaarlijke finish voor nagellak, want metallic lakjes worden snel streperig. Benieuwd of dat ook het geval is bij de Essie Galaxy Metals? Lees snel verder om ze te ontdekken! 

De nagellakjes van Essie ken je hoogstwaarschijnlijk al. Ze zijn verkrijgbaar bij de drogist, hebben een superfijne kwaliteit en ze brengen altijd superleuke limited editions uit. Zo ook de Galaxy Metals Collection, een lijn met zes metallic, galaxy-inspired lakjes. Ik testte ze een voor een uit, let’s go!

  • Essie Galaxy Metals, €12,95 voor 13,5ml

Ik wil je al wel even waarschuwen voor de staat van mijn nagels: ze zijn momenteel in superslechte conditie door mijn verhuis, haha!

In my orbit

Ik begin met in my orbit, een zilveren lakje dat wordt omschreven als een “intergalactisch metallic palladiumzilver“. Ik hou van zilver en grijs, dus deze ziet er cute uit! Nu nog een mooie dekking, en ik ben tevreden.

Wauw, wat een prachtige lak! Hij is prachtig van kleur, dekt in één laagje per-fect en is totaal niet streperig. Zilveren nagels: goedgekeurd!

Out of this world

De tweede kleur is net wat meer lila. Out of this world wordt omschreven als “gunmetal met hemelse metallic lila schijn” en die beschrijving is perfect. Een heel speciaal kleurtje.

Ook deze lak is supermooi. Hij is nét een tikje meer streperig dan in my orbit, maar toch ben ik onder de indruk van de dekking. Hierboven zie je één laagje!

Reflection perfection

Ik hou van roségoud en nude-achtige metallics, en deze reflection perfection ziet er gewoon al kei mooi uit gewoon in het flesje. Een juweeltje!

De kleur komt echt goed overeen met mijn huidskleur, en dat vind ik prachtig. De finish is ook zo mooi, niet streperig en prachtig glanzend. Liefde voor deze lak!

Stars aligned

Stars aligned is een helder, stralend metallic geelgoud. Ik vind goud altijd gepast, omdat het er altijd zo luxueus uitziet.

Aahh, I love gold! Wat een bijzondere lak is stars aligned. De kleur, de finish, het is echt een statement op je nagels.

Stardust

Een helder kosmisch metallic magenta is stardust, en dat zie je meteen al in het flesje. Je waant je in het heelal met deze diepe glans.

Roze nagels draag ik echt niet vaak, maar dit is echt wel speciaal! Ik ben op dit moment vrij bleek, maar stardust brengt de bruine kleur in mijn huid echt naar voor. Wauw, heel mooi vind ik deze!

Mercury retrogade

Als laatste een blauw lakje, dat ik ook erg bijzonder vind. Het is een staalhard metallic kobaltblauw.

Opnieuw sta ik versteld van dit lakje. Ook mercury retrogade dekt perfect in één laagje, is niet streperig en heeft een prachtige, unieke tint.

Conclusie

Ik ben normaal niet echt voor metallic op mijn nagels, want ik weet uit ervaring dat metallic lakjes vaak heel streperig dekken. Maar de Essie Galaxy Metals heeft me echt van m’n sokken geblazen. Ik kan gewoon geen favoriet kiezen omdat ik ze stuk voor stuk prachtig vind.

De nagellak van Essie is verkrijgbaar bij Di, voor €12,49 per stuk.

Welk kleurtje vind jij het mooist?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

12 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.