Outfit: Superstar

Zoals jullie misschien weten, heb ik een paar duidelijke favorieten als het op sneakers aankomt, en dat zijn mijn Adidas Superstar sneakers. Ik draag ze heel graag, want ik vind dat ze er heel stoer uitzien, en ze zitten bovendien heerlijk. Mijn eerste paar is ondertussen echt heel erg versleten, dus vond ik dat het tijd werd voor een nieuw paar. Ik bestelde online dus nieuwe Superstars, en ik was helemaal onder de indruk dat ze zo wit waren! Lees snel verder om mijn outfit of the day te zien. 

Omdat het gisteren best warm was buiten, koos ik voor een jurkje. Tegenwoordig draag ik heel graag jurkjes, en dit rode jurkje vind ik superleuk. Het is van Boohoo, en ik bestelde het een tijdje geleden samen met nog wat andere leuke items. Ik hou van de afwerking aan de mouwen en de hals, die geven de jurk een sportieve en casual look.

Het was wel warm, maar niet geen-jas-aandoen warm, dus draag ik mijn nepleren jasje. Net als mijn Superstars draag ik dit jasje heel vaak, ik vind dat het elke outfit stoer maakt en dat het overal bij past. Ik heb dit jasje al best lang, en ook deze komt van Boohoo.

Het was alweer even geleden dat ik mijn handtas van Tommy Hilfiger droeg, dus ik haalde hem weer even boven. Ik vind hem nog altijd supermooi, door de kleuren past hij perfect bij het kleedje. Ik vond hem jammer genoeg niet meer meteen online, dus goed zoeken is de boodschap!

Over mijn sneakers: eindelijk heb ik een nieuw paar. Hoe zalig is het dat ze zo wit zijn? Ik kan er niet genoeg van krijgen. Ik vond ze op Sooco.nl, een hele leuke website met allerlei toffe damesschoenen! Op deze webshop heb ik al vaker schoenen besteld, en ik was altijd heel tevreden over de service.

Ik draag opnieuw mijn zonnebril van Kapten & Son, die vind ik het allerleukst en omdat hij volledig grijs is, is hij gemakkelijk te combineren. Ik kan niet wachten op de zomer, zodat ik élke dag een zonnebril kan dragen.

Jurk: Boohoo // Jasje: Boohoo // Sneakers: Adidas via Sooco.nl // Zonnebril: Kapten & Son

Wat vind jij van deze outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

15 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.