Wella INVIGO Nutri-Enrich

Je kent vast de producten van Wella al, en hun nieuwe INVIGO producten klonken mij alvast als muziek in de oren: zes productlijnen met verzorging die metéén werkt. Zowel in het salon als thuis is er nu voor elk haartype een ideale verzorging. Ik probeerde de Nutri-Enrich producten uit, en vandaag vertel ik je wat ze hebben betekend voor mijn haar. Lees snel verder als je benieuwd bent naar de Wella INVIGO Nutri-Enrich producten. 

In-vi-go

De “in” staat voor de unieke ingrediënten die in de producten zitten: ze bevatten nieuwe ingrediënten, nieuwe technologiën en vitaminen, verpakt in heerlijke geuren. “Vi” betekent dat je je energie een boost kan geven door de invigo-drukpunten-massage. En dan “go”, ten slotte, staat voor het instant resultaat na een snelle behandeling.

Gojibessen

De Nutri-Enrich producten zijn ontwikkeld voor beschadigd haar, en bevat gojibesjes, die erom bekend staan heel rijk te zijn aan vitaminen, mineralen en peptiden. Behalve gojibessen bevatten de producten ook oliezuren, panthenol, en vitamine E. Dat klinkt veelbelovend, en mijn lange haar waarvan de punten soms best droog kunnen zijn zal hier ongetwijfeld blij mee zijn!

Wella INVIGO Nutri-Enrich Shampoo

De diepvoedende shampoo voedt droog of gestrest haar en geeft een vitaliteitsboost. Ik was aanvankelijk nogal bang dat de shampoo wat te rijk zou zijn voor mijn haar, maar dat is gelukkig niet het geval: mijn haar voelt schoon en zacht aan.

Wella INVIGO Nutri-Enrich Conditioner

Nadat ik mijn haar heb gewassen, vind ik het heerlijk om een conditioner te gebruiken. Een goede conditioner maakt mijn haar glad, en zorgt ervoor dat het gemakkelijk doorkambaar is. Deze diepvoedende conditioner hydrateert en ontwart snel, en dat heeft mijn haar gemerkt. Normaal gezien is het uitborstelen van mijn haar een klus die nooit ophoudt, maar ik merkte dat mijn haar gladder aanvoelde toen ik uit de douche kwam.

Wella INVIGO Nutri-Enrich Nourishing Anti-Static Spray

Ken je dat: statisch haar? Vreselijk, vind ik het! Deze Anti-Static Spray zou ervoor zorgen dat je haar niet meer rechtop gaat staan, of tegen je kleding of gezicht gaat kleven. Thank God! Ik bracht de spray aan op handdoekdroog haar, en wat ik meteen merkte is dat mijn haar meteen goed doorkambaar werd. Het antistatisch effect is wat moeilijker te testen, maar mijn gevoel zegt wel dat het effect er is.

Wella INVIGO Nutri-Enrich Wonder Balm

De Wonder Balm is een wondermiddeltje dat je op je vochtige haarpunten aanbrengt voor een intense boost van voeding. Zelfs bij eenmalig gebruik zou deze Wonder Balm al effect hebben, en dat heb ik gemerkt. Zonder mijn stijltang te gebruiken zagen mijn puntjes er heel glad en gezond uit!

Conclusie

Mijn haar is mij altijd zo dankbaar als ik goede verzorgingsproducten gebruik, en dat is bij deze Wella INVIGO Nutri-Enrich zeker ook het geval. Mijn haar is diep gevoed en heerlijk doorkambaar.

De producten van Wella zijn verkrijgbaar bij Wella-salons.

Gebruik jij de producten van Wella?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.