Outfit: Woman

Vrouwen zijn sterk. Ik word zo blij als ik alle girl bosses om mij heen zie, er zijn zoveel vrouwen waar ik naar kan opkijken. Vandaag is mijn outfit daar een beetje op geïnspireerd: alle vrouwen die hun eigen ding doen, en een voorbeeld zijn voor mij. Lees snel verder als je mijn outfit of the day wil zien!

Hoe leuk is mijn witte trui met “WOMAN” erop? Zelf ben ik er alvast fan van, niet enkel voor zijn looks: hij is ook lekker warm. Ik hou van witte kleren, het enige nadeel is dat ik de héle tijd bang ben om te morsen – want daar ben ik nogal goed in.

Ik ben net verhuisd, en ik heb héél veel kleren achtergelaten in mijn ouderlijke huis. Al mijn jeansbroeken die versleten waren, of die niet meer pasten bleven achter, met als gevolg dat ik eigenlijk praktisch geen jeansbroeken in mijn kledingkast had liggen. Gelukkig woon ik ontzettend dicht bij de Meir in Antwerpen, dus ik kon snel even een nieuwe broek halen. Bij Mango vond ik een jeans met een perfecte fit. Score!

Gisteren moest ik een paar dingen gaan doen in Schoten, mijn hometown, en ik moest heel wat spullen meenemen. Gelukkig had ik nét een nieuwe, grote tas aangekregen, zodat ik alles probleemloos meekreeg. Deze grijze weekendtas is van Faguo. en er kan zo ongelooflijk veel in!

Ik koos vandaag opnieuw voor mijn favoriete sneakers – de schone Adidas Superstars – en nog een andere favoriet: mijn zonnebril op sterkte is een favoriet, omdat hij niet enkel heel mooi is, maar ook overal bij past, én omdat ik er extra goed mee kan zien.

Tas: Faguo // Jeans: Mango // Trui: Boohoo // Sneakers: Adidas // Zonnebril: Polette

Welke vrouwen zijn voor jou een inspiratie?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.