Décléor Aroma Cleanse

Je huid reinigen is belangrijk, dat weten we allemaal. Ook al draag je geen make-up, moet je je huid reinigen: dode huidcellen, verontreiniging door de omgeving, talg en meer. Vandaag vertel ik over een paar nieuwe reinigingsproducten die ik de voorbije weken uitprobeerde. Décléor is een merk dat ik nog niet eerder had geprobeerd, dus ik was heel benieuwd. Lees snel verder!

De Décléor Aroma Cleanse lijn bestaat uit een aantal verschillende reinigingsproducten, die niet enkel je huid schoon maken, maar die door hun essentiële oliën ook je huid verzorgen. Ik probeerde vier producten uit. Van links naar rechts zie je:

Laten we beginnen met de make-up remover die uit twee fasen bestaat. Met deze Caring Cleanser & Makeup Remover haal je niet enkel met gemak al je make-up weg, maar hij reinigt je huid ook diep. De cleanser bestaat uit twee fasen, die je gemakkelijk kan mengen door met de fles te schudden. Hij bevat drie bloemenwaters en drie kruidenolies. Die combinatie zorgt voor een olie die heel licht aanvoelt, maar wel goed reinigt. Zelfs waterproof make-up is geen probleem voor deze cleanser.

De 3-in-1 Hydra-Radiance Smoothing & Cleansing Mousse met neroli essentiële olie. Neroli is een olie die wordt geproduceerd uit de zure sinaasappel, en die anti-aging werkt, maar ook antibacterieel en ontsmettend is. De mousse transformeert in een zachte crème, die smelt op de huid en haar schoonmaakt en hydrateert. Na gebruik voelt mijn huid zacht, schoon, en niet trekkerig. Deze mousse is geschikt voor alle huidtypes, en dat kan ik bevestigen!

Deze lichte en zijdezachte reinigingsmelk heeft een subtiele geur, en bevat net als de mousse neroli-olie. Hij hydrateert mijn huid heel goed, maar laat geen residu achter, en is nét een tikje rijker dan de mousse hierboven.

Décléor vult de Décléor Aroma Cleanse lijn aan met een toner, die je na je reiniging gebruikt. Deze Essential Tonifying Lotion is de ideale afsluiter van je reinigingsritueel, want het haalt de laatste restjes vuil weg, en brengt je huid weer in balans. Hij ruikt héél subtiel, en voelt comfortabel aan op mijn huid.

Conclusie

De Décléor Aroma Cleanse reinigingsproducten zijn goedgekeurd. Ze werken allemaal zacht, maar reinigen toch goed. Mijn favoriet is de Bi-Phase Caring Cleanser & Makeup Remover, en de Essential Tonifying Lotion. Ook de melkjes zijn goed, zeker voor de wat gevoeligere en drogere huidjes. Mijn eerste indruk van het merk Décléor is alvast positief. De producten van Décléor Aroma Cleanse zijn online verkrijgbaar, en kosten elk tussen de €25 en de €30.

Had jij al gehoord van het merk Décléor?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.