Outfit: So. Many. Lines.

Ik kan gewoon nooit genoeg krijgen van streepjes! Met het lenteweer EINDELIJK in aantocht, droeg ik deze week een wat zonnigere outfit. Met streepjes, uiteraard. Mijn favoriete zonnebril op m’n neus, een wijde broek en een denim vestje. Dit is echt een ideale outfit voor hoe het lenteweer eigenlijk zou moeten zijn. Hopelijk wordt het steeds warmer, en is dit hoe ik er elke dag bij kan lopen. Lees snel verder!

Hoe gezellig is de setting van deze foto’s? Het terras van de Stoffe & Koffe – dat is het koffiehuis en de stoffenwinkel van mijn mama – is vorige week helemaal opnieuw ingericht en ziet er ontzettend gezellig uit. Hier zal je mij deze zomer vaak vinden, met een ijsthee of -koffie aan het chillen in de zon, of aan het werken aan een van de tafels.

Ik ben al lang een grote streepjesfan, dus deze outfit vond ik fantastisch. De verticale streepjes zorgen er niet enkel voor dat mijn benen lang lijken – en geloof mij: dat lijkt alleen maar zo – maar zorgen ook voor een elegante look. De broek van de set was voor mijn korte beentjes wel zo’n kilometer te lang, dus ik was blij dat mijn mama een stukje van de pijpen wilde knippen.

Het leuke is dat de top en broek samenhoren, en je een klein beetje kan kiezen hoeveel “buik” je ertussen ziet. Gelukkig heeft de broek een vrij hoge taille, waardoor je mijn onbestaande navel nét niet kan zien.

Ik wilde al langer een oversized denim jasje, en deze oudroze variant is ideaal voor de lente. Hij maakt mijn look meteen een stuk meer casual, en doordat hij destroyed is, zie ik er stoer uit. Toch?

Hoewel mijn mama al een flink stuk van de broekspijpen had geknipt, was de broek toch nog best lang, dus trok ik mijn nieuwe hakken aan. Deze zijn van Unisa en ik kocht ze in de nieuwe schoenensectie van Galeria Inno vorige week. Ze hebben de perfecte hoogte, en zien er prachtig elegant uit. Dit is echt een paar waarvan ik nu al weet dat ik ze vaak ga dragen.

Opnieuw koos ik voor mijn zonnebril op sterkte van Polette. Dit is nog steeds mijn favoriete bril, want hij ziet er gewoon altijd cool uit!

Top en broek: Boohoo // Denim jasje: Boohoo // Schoenen: Unisa // Zonnebril: Polette

Wat vind jij van deze outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.