Nieuwe Garnier Tissue Masks + UV Water

Vandaag wil ik het hebben over twee newbies van Garnier: het SkinActive Pure Charcoal Black Tissue Gezichtsmasker, het Ambre Solaire After Sun Tissue Gezichtsmasker en de Ambre Solaire Transparant UV Water Zonnebrandspray. Drie nieuwe productjes die je huid verzorgen, reinigen, beschermen en kalmeren. Alles wat je huid nodig heeft deze zomer, dus. Lees snel verder!

Ik probeerde twee Tissue Masks uit, en het nieuwe UV-water: een masker dat reinigt, een masker dat kalmeert en een spray die mijn huid beschermt tegen de zon. Ze zien er alledrie heel fijn uit, dus ik kon niet wachten om ze uit te proberen.

Ik begin met het SkinActive Pure Charcoal Black Tissue masker, een masker dat de huid zuivert en poriën verfijnt, maar haar ook hydrateert.

Ik merk dat producten die zuiverend zijn vaak ook je huid een beetje uitdrogen, dus ik ben héél blij dat dit masker dat net niet doet.

Het masker is geïmpregneerd met houtskool, dat bekend staat om zijn absorberende eigenschappen. Verder bevat de formule zwarte-algenextract, LHA (een soort salicylzuur) en hyaluronzuur. Een sheet masker boordevol fijne ingrediënten, dus.

Houtskool is inderdaad een heel fijn ingrediënt voor je huid, omdat het hele reinigende eigenschappen heeft. Doordat de houtskool veel kleine gaatjes heeft, heeft hij een sterk adsorberend vermogen: geactiveerd houtskool is negatief geladen en trekt daardoor positief geladen stoffen aan, zoals chemicaliën en gifstoffen.

Het masker is een doekje dat je over je huid legt, en dat je 15 minuten laat intrekken. Daarna verwijder je het doekje en masseer je de rest in. Na het gebruik voelt mijn huid zacht aan, en diep gereinigd.

Het andere Tissue Mask is het Ambre Solaire Aftersun masker. Het idee is hetzelfde, maar dit masker is bedoeld om je huid te kalmeren na een dagje in de zon. Eén masker zou gelijk zijn aan de hydratatie van vijf keer hydraterende crème aanbrengen. Ook dit masker bevat hyaluronzuur, dat de huid herstelt en diep voedt. Door het hazelaarplantextract wordt de huid meteen verkoeld en verzacht, door zijn ontstekingsremmende werking.

Het Transparante UV-water, ten slotte, is een beschermende, transparante zonnespray. Ik koos voor SPF30, want ik wil mijn zonnebescherming altijd zo hoog mogelijk! Het voordeel aan deze zonnebescherming is dat hij, in tegenstelling tot de meeste zonnebescherming, heel licht is en niet klevering aanvoelt. De substantie trekt heel snel in de huid en laat geen vet residu achter. Geen zand dat tegen je lichaam aanplakt, dus!

Het UV-water heeft twee fasen, die je mengt voor een combinatie van bescherming en verkoeling. Hij ruikt heerlijk subtiel, en doet me meteen denken aan de zomer, en voelt comfortabel aan op de huid. Een aanrader!

Conclusie

Ik gebruik niet heel vaak producten van Garnier, maar de drie producten die ik vandaag uitprobeerde vind ik heel fijn. De maskers zijn gemakkelijk in gebruik en doen hun werk goed, en bovendien is de prijs erg zacht. Het UV-water vind ik een echte topper, en gaat zeker mee met mij als ik nog eens op reis ga!

Wat vind jij van deze nieuwtjes van Garnier?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.