Outfit: Making My Way Downtown

Eindelijk begint de zon te schijnen, en kan ik echt van Antwerpen gaan genieten. Vanavond vertrek ik naar Parijs, en ik heb er ontzettend veel zin in. Als het weer daar even goed is als hier, komt het helemaal goed. Met weer als vandaag vind ik het heerlijk om luchtige stofjes te dragen, met losse fits. Mijn outfit van vandaag is erg casual, en perfect voor het eerste lenteweer. Lees snel verder. 

Ik hou echt van dit soort outfits. Het is comfortabel, casual, en het is gepast voor zowat elke situatie. Mijn broek is los en luchtig, en door de sneakers wordt de outfit heel chill.

Ik koos voor mijn basic wit hemd, zo’n fantastiche basic die overal bij past. Dit hemd vond ik bij WE Fashion, en het is echt perfect: de fit is ideaal, door het getailleerde effect, en het ziet er net uit.

Mijn broek vond ik online en is van Anna & Ella. Dit is echt wat ik altijd wil dragen als het wat warmer wordt: hij zit comfortabel en is luchtig genoeg zodat ik het niet te warm krijg. Deze ga ik ongetwijfeld vaak dragen de komende tijd!

Deze outfit is vooral leuk omdat je met de schoenen de outfit een hele andere look kan maken. Kies je voor hakken, dan wordt de look gekleed, maar ik koos voor sneakers voor een extra casual look. Deze schoenen zijn van Faguo, een merk waarvan ik al eerder sneakers had, en ook mijn nieuwe weekendtas. Ze zijn simpel, maar wel van goede kwaliteit, en als je goed kijkt, zie je de rode details!

De tas die ik vandaag draag is volgens mij de oudste handtas uit mijn collectie. Ik kocht hem zo’n tien jaar geleden tweedehands en droeg hem toen heel vaak. Plots was hij uit de mode, maar ik kon er geen afstand meer van doen, dus nu draag ik hem nog maar heel sporadisch.

Ik draag sinds héél lang nog eens een paar oorbellen. Als ik oorbellen draag, zie ik er altijd meteen zo fancy uit, vind ik. Deze zijn van SCMYK, waarvan ik een paar dagen geleden een pakketje met prachtige juwelen kreeg. Binnenkort zie je zeker meer van SCMYK op mijn blog, want dit moét ik je gewoon laten zien.

Hemd: WE Fashion // Broek: Anna & Elle // Sneakers: Faguo // Tas: Louis Vuitton // Oorbellen: SCMYK
Draag jij ook zo graag losse stofjes bij warm weer?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.