Smashbox Always On Liquid Lipstick

Smashbox is ongetwijfeld een van mijn favoriete make-up merken. Hun producten zijn van ontzettend goede kwaliteit, en ze hebben mij nog nooit teleurgesteld. Vooral hun oogschaduws zijn indrukwekkend, maar ook hun lipsticks hebben me in het verleden al kunnen bekoren. Vandaag toon ik je twee heel aparte kleurtjes van de Always On Liquid Lipstick. Benieuwd wat ik vind van de kwaliteit, en of ik met deze speciale tinten sta? Lees snel verder!

De Smashbox Always On Liquid Lipsticks zijn vloeibare lipsticks die verkrijgbaar zijn in erg veel kleurtjes, met een matte of metallic finish. Ze zouden wel acht uur blijven zitten zonder de lippen uit te drogen, en de pigmentatie zou heel goed zijn.

Smashbox Always On Liquid Lipstick, €24,00

Ik kreeg twee kleurtjes opgestuurd, die allebei heel apart zijn. Links zie je XO, Vlada, een metallic roségoud, en rechts zie je Purple Taffy, een pastelpaars dat er wel héél licht en koel uitziet. De Smashbox Always On Liquid Lipsticks kregen veel goede reviews, voornamelijk over de fijne formule.

Ik begin met XO, Vlada, de meest draagbare lipstick van de twee die ik vandaag probeer. Metallic finishes vind ik nogal moeilijk om te dragen, vooral omdat ik zelf ook niet echt hele volle lippen heb. Toch vind ik dat XO, Vlada iets heeft, en de kwaliteit is echt onberispelijk. In één laagje dekt hij perfect, en hij voelt ontzettend licht aan op mijn lippen.

Ik vind hem eigenlijk best nog mooi. Een tip die Smashbox ook geeft is om de metallic lipstick als top coat te gebruiken, maar je kan hem ook enkel in het midden van je lippen aanbrengen voor een 3D-effect!

Purple Taffy vind ik een vreselijke kleur, maar ik wist op voorhand al dat ik niét met deze kleur zou staan. Los van de kleur vind ik de kwaliteit ook ongelooflijk: de kleur is ontzettend licht, maar dekt toch perfect in één laagje. Wauw, dat is echt indrukwekkend.

Je kan zeggen wat je wil, maar dit is écht niet mijn kleur. De kwaliteit is dan wel top, dit mag ik echt niet dragen, haha! Het lijkt wel alsof mijn lippen wit zijn!

Conclusie

Online las ik een paar keer dat de Smashbox Always On Liquid Lipstick de beste liquid lipstick ooit is, en ik moet toegeven dat ik dat begrijp. De kwaliteit is echt de beste die ik ooit heb gezien, en hoewel de kleuren niet helemaal mijn ding waren is mijn conclusie toch heel positief. Ik vond het vooral indrukwekkend hoe Purple Taffy een perfecte dekking heeft, hoewel het een hele lichte tint is.

Smashbox Always On Liquid Lipstick, €24,00
Verkrijgbaar bij de parfumerie of online

Wat vind jij van deze kleurtjes?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.