Lancaster Sun Sensitive

Je huid beschermen tegen de zon is het allerbelangrijkste dat je kan doen tegen huidveroudering! En ik weet het: het is niet altijd even gemakkelijk om jezelf te beschermen, maar gelukkig zijn er tegenwoordig heel wat merken die je erbij helpen. Lancaster, bijvoorbeeld, heeft heel wat producten die super fijn zijn om te gebruiken, en die je beschermen tegen de zon. Vandaag bespreek ik drie producten uit het assortiment van zonnebescherming van Lancaster. Lees snel verder!

Ik kreeg drie producten uit de Lancaster Sun lijn opgestuurd, een lichaamsmelk met SPF50, een BB-crème met SPF50, en een bronzer met SPF10. Zonnebescherming is superbelangrijk, maar het is altijd wel een hele klus om goede producten te vinden. Lancaster is op dat vlak voor mij wel vaak een winnaar: hun producten beschermen supergoed, en zijn ook verzorgend en zacht voor mijn huid.

Ik gebruik altijd een factor 30 of hoger, en liefst factor 50. Deze Lancaster Sun Sensitive Luminous Tan Delicate Soothing Milk is een heerlijk verzorgende lichaamsmelk, die je huid beschermt tegen UVB-stralen, UVA-stralen, zichtbaar licht en infraroodstraling.

De crème is heerlijk zacht en voelt niet plakkerig aan op de huid. Toen ik hem aanbracht, voelde hij niet eens als een zonnecrème, maar eerder als een body lotion. Hij beschermt mijn huid heel goed, en is ook fijn om mee te nemen en tussendoor weer aan te brengen.

De BB-crème is een soort getinte dagcrème die je huid lichtjes egaliseert, en haar ook beschermt tegen de zon. Ik heb nooit eerder een bb-crème met zo’n hoge factor gezien, denk ik, en ik ben alvast heel enthousiast! Ook deze crème beschermt je huid tegen alle factoren die ik hierboven benoemde, maar is hij ook mooi? Laten we hem testen!

De bb-crème is vrij stevig van consistentie, en de kleur ziet er niet meteen een goede match uit voor mij. Ik merkte wel dat hij bij het uitsmeren wat lichter en zachter werd, dus ik geef hem nog een kans.

Op de foto hierboven draag ik geen make-up. Mijn huid is wel oké op dit moment, maar hier en daar heb ik wel wat verkleuringen. Een klein beetje BB-crème mag dus zeker wel!

Hierboven heb ik de Lancaster Sun Sensitive Delicate Fresh BB zonnecrème aangebracht.

Hij is aan de donkere kant, maar hij geeft wel een natuurlijk effect en smelt mooi samen met mijn huid. De dekking is vrij laag, maar dat is normaal voor een bb-crème, en ik vind het eigenlijk wel fijn om een wat lichtere dekking te dragen. Ik zou deze niet aanraden voor de lichte huidjes, want hij is wel vrij donker om de lichtste kleur te zijn.

De Lancaster Sun 365 Protecting Bronzing Powder, ten slotte, is een bronzer die je huid opwarmt, definiëert en ook wat extra bescherming toevoegt. Ik hou wel van bronzers, ik denk dat bronzer na mascara mijn favoriete make-up product is.

De Sun 365 bronzer heeft vier kleurtjes, die je apart kan gebruiken, of kan mengen zodat je voor elk moment de perfecte tint hebt. Ik vind dit een heel goed idee, aangezien mijn huid in de zomer een heel andere kleur heeft dan in de winter: nu kan ik deze bronzer het hele jaar door gebruiken!

Op de foto heb ik de bronzer gebruikt om mijn gezicht op te warmen. Omdat ik niet goed een kleur kon kiezen, gebruikte ik ze allemaal samen, en dat zag er heel mooi uit. Ik bracht hem vooral aan op mijn wangen en de zijkanten van mijn voorhoofd, en dat geeft een prachtig, warm resultaat!

Conclusie

Oh, Lancaster, zal je me ooit teleurstellen met je zonneproducten? De producten met een hoge factor, en fijne kwaliteit zijn een echte aanrader. Ze gaan vanaf nu altijd met mij mee op vakantie – al moet ik misschien nog nét iets bruiner worden voor de BB-crème – zodat mijn huidje perfect beschermd is tegen UVA, UVB, zichtbaar licht en infrarood. Toppers!

De producten van Lancaster zijn verkrijgbaar bij de parfumerie of online.

Bescherm jij je huid goed genoeg?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.