Outfit: Working on it!

Als je wel eens in Antwerpen bent, dan weet je dat ze bijna overal aan het werken zijn. Soms is dat heel frustrerend, als je ergens niet door kan, bijvoorbeeld, maar soms is dat ook leuk: ik vond een straatje dat perfect was als achtergrond voor mijn foto’s. Er stonden in de hele straat grote, rode palen – geen idee hoe die heten of waarvoor ze dienen – en dat zorgde voor een originele setting. Vandaag toon ik je een outfit, die ik zelf super vind. Ik draag weer een jurkje; lees snel verder als je benieuwd bent! 

Aangezien het weer wat beter weer werd, en ik het grootste deel van mijn garderobe heb weggedaan, ging ik op zoek naar een paar lente-items. Dit jurkje vond ik bij H&M, en kon ik niet laten liggen. Het past perfect bij mij en mijn stijl, en het is een echte allrounder: je kan hem casual dragen, maar ik droeg het ook al met een paar zwarte hakken en rode accessoires voor een feestelijke look!

Ik heb ook een paar nieuwe schoenen. Deze prachtige olijfgroene sandalen zijn van Wonders, dat is een merk waarover ik al een paar keer eerder vertelde, en waar ik grote fan van ben. Ook deze schoenen zitten ontzettend comfortabel, terwijl ze toch best een hoge hak hebben. Het lijkt wel alsof ik op zachte pantoffels loop!

Ik haalde mijn Michael Kors tas nog eens boven, omdat het groen mooi bij mijn schoenen paste en er lekker veel in de tas kan. Ik ben nog steeds superblij met de tas, zeker omdat ik hem voor een prikje kocht in een outletstore in Maasmechelen Village.

Ik moet eens op zoek gaan naar een nieuwe zonnebril, want deze van Polette draag ik bijna altijd. Goed nieuws: ik heb er eentje besteld, ook van Polette, dus binnenkort heb ik weer eens wat anders op mijn neus.

Jurk: H&M // Schoenen: Wonders* // Tas: Michael Kors // Zonnebril: Polette
Is jouw kleerkast al lenteproof?

*Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

16 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.