Vlog: Naar Parijs met Bourjois

Vorige week ging ik naar Parijs met Bourjois, om de productlanceringen voor 2018 te gaan ontdekken. Het werd een fantastisch tripje, met mooi weer en veel zon, heerlijk eten en allerlei fantastische dingen om te doen en te zien. Ik ben verliefd geworden op Parijs, en natuurlijk heb ik alles vastgelegd zodat ik alles met je kan delen. Als je benieuwd bent naar mijn tripje naar Parijs met Bourjois, lees dan zeker verder!


Kijk hierboven de video, en hier volgen nog een paar foto’s van de reis!

Ik reisde naar Parijs met de Thalys vanuit Antwerpen. Echt een aanrader, want op twee uurtje ben je er en het is heel comfortabel en gemakkelijk!

De eerste activiteit was een soort workshop, waar we ons eigen enveloppe tasje konden maken! Ik moet toegeven dat het niet heel vlot ging, maar uiteindelijk is het me wel gelukt. #trots

De tweede activiteit was een kattencafé, met een muizendoolhof, de eye-CATching eyeliner en mascara, en natuurlijk katten.

Ik werd meteen verliefd op deze ongelooflijke knapperd!

Dan was het tijd voor de lunch, die plaatsvond op een prachtige boot die over de Seine voer. Het uitzicht, het eten, alles was perfect!

En dit heerlijke dessert was de kers op de taart.

Vervolgens kregen we een masterclass draping – dat is contouren met blush – en mochten we zelf aan de slag met de producten.

We kregen elk een model waarop we de producten mochten aanbrengen!

Als laatste gingen we naar het Ritz hotel, voor een workshop macarons maken. Yvonne (LifeOfYvonne, de Nederlandse influencer met wie ik de dag doorbracht) en ik maakten de lekkerste macarons die ik ooit heb gegeten!

Haha, we waren er echt niet goed in, maar het was wel superleuk!

Ben jij al in Parijs geweest?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.