Instagram Tip: Preppr

Ik ben een zogenaamde “influencer”, en dat is ook echt mijn job. Ik ben fulltime bezig met bloggen, Instagram en alle andere social media. Je zou misschien niet verwachten dat er zo veel tijd in kruipt, but let me tell you: dat is wel degelijk het geval! Ik reken best wel wat tijd uit in mijn werkdag om aan mijn social media te werken, maar onlangs heb ik een app gevonden waarmee alles nét wat vlotter gaat. Het goede nieuws: jij kan het ook gaan gebruiken! 

Hierboven zie je hoe de app eruit ziet. Ik gebruik meestal de desktopversie, omdat ik liever op mijn laptop werk. Preppr is het ideale hulpmiddel om je posts op social media in te plannen. Met Preppr kan je plannen, posten en je statistieken bekijken.

Er zijn een aantal manieren waarop je je posts kan plannen: je kan ze gewoon handmatig posten, maar tegenwoordig kan je er ook voor zorgen dat Preppr de posts automatisch post op het moment dat jij inplant.

Er zijn een aantal features die ik super vind aan Preppr. Ten eerste vind ik het top dat ik mijn caption gemakkelijk kan intypen op mijn laptop, dat gaat toch een stuk sneller dan op het toetsenbord van mijn gsm. Verder kan je tijdens het typen van je caption rechtsonder zien hoeveel hashtags je nog kan toevoegen, en zie je onder je caption een previewlink. Dat is handig omdat ik vaak posts plaats in samenwerking, en dan is het wel leuk als ik op voorhand even kan navragen of de post goed is.

Daaronder zie je een planner, waarmee je je post een datum en uur kan geven. Je kan je Preppr instellen op Manual, maar je kan de app je posts ook automatisch doen posten. Check ook het tabblad First Comment, waarmee je ook meteen je eerste comment kan plaatsen (veel mensen hebben hun hashtags liever in de eerste comment onder hun foto). Ze hebben echt aan alles gedacht.

Het allerhandigste vind ik het maandoverzicht, waarin je heel overzichtelijk ziet wanneer je welke post hebt ingepand. Dat miste ik zelf soms een beetje: dat visuele waarmee je in één oogopslag weet wanneer je wat post.

Conclusie

Ik ben grote fan van Preppr: de app helpt me bij het klaarzetten, plannen en zelfs het posten van mijn foto’s. En op die manier bespaar ik heel wat tijd. Ben jij ook benieuwd naar wat Preppr voor jou kan betekenen? Leuk nieuws: je kan Preppr 10 dagen gratis uitproberen door hier te klikken.

Gebruik jij een app om je te helpen bij je social media?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Preppr. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.