3 x Nieuwe M.A.C Lip Pencils

M.A.C is een van de populairste make-up merken, iedereen kent het wel en ze hebben heel wat cultproducten in hun assortiment. De producten zijn van professionele kwaliteit, en hun lipproducten zijn ontzettend bekend. Tussen namen als Auburn, Dervish en Soar zit waarschijnlijk wel iets waar je al van hebt gehoord, en ik vond dat ik de Lip Pencils zelf ook eens moest uit testen. Ik nam dus drie kleuren mee, en vandaag vertel ik je wat ik ervan vind. Benieuwd naar mijn ervaring? Lees snel verder!

Ik nam drie tinten mee naar huis. Van boven naar onder zie je AuburnDervish en Soar. Om een of andere reden is het doosje van Auburn nét wat langer dan de andere twee doosjes.

De M.A.C Lip Pencils zijn ideaal om je lippen mee te shapen, te omlijnen en zelfs in te kleuren. Zelf gebruik ik heel graag lippotloodjes, omdat ze ervoor zorgen dat mijn lipkleur veel langer blijft zitten.

De lippotloden zien er heel simpel en professioneel uit, dat zijn we gewend van M.A.C. Heel handig vind ik het dat je aan de onderkant van het potlood kan zien welke kleur het is. Ze zien er alvast alledrie supermooi uit!

M.A.C Lip Pencil Auburn

Ik begin met Auburn, een prachtige roestachtig bruin met een beetje rood. Dit soort tinten draag ik erg graag, en de kwaliteit is echt heel fijn. Het Lip Pencil dekt perfect en is volledig mat. Hij blijft ook ontzettend goed zitten, dus deze zie ik mezelf zeker dragen.

M.A.C Lip Pencil Dervish

Dervish vond ik er ook heel mooi uitzien, want hij is een beetje roze, zonder overdreven girly te zijn. Dit is écht bijna dezelfde kleur als mijn lippen, en daarom is dit een echte my lips but better tint. De kwaliteit is iets minder dan die van Auburn, want hij dekt iets minder egaal en hij doet mijn lippen er ook een klein beetje droog uitzien. Toch hou ik hem bij, want de kleur is echt perfect voor mij.

M.A.C Lip Pencil Soar

Ik sluit af met het lippotlood dat zijn populariteit te danken heeft aan Kylie Jenner. Ik begrijp Kylie echt wel, want dit is een prachtige kleur, en de kwaliteit is fantastisch. De tint is vrij koel, en de finish is satijnachtig. Wat een topper!

Conclusie

Ik vind van mezelf dat ik een uitstekende keuze heb gemaakt. Ik kan niet meteen een favoriet kiezen, want ik vind ze alledrie prachtig. De kwaliteit van Auburn en Soar is helemaal perfect, maar Dervish is een klein beetje aan de droge kant. Ze blijven wel alledrie heel goed zitten, en doorstaan zelfs een maaltijd zonder problemen. Ja, ik begrijp de hype!

De M.A.C Lip Pencils zijn verkrijgbaar bij M.A.C counters, maar ook online voor €19,50.

Welke M.A.C Lip Pencil tint vind jij het mooist?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

20 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.