Outfit: Warm & Light

Ik hou van wit, dat weet je ondertussen, en de witte skinny jeans is helemaal terug van weggeweest. Vandaag draag ik een licht gescheurd model, om het cleane van een witte broek er wat af te halen. Mijn outfit of the day is casual, ideaal voor een dag in de stad. Het enige waar ik op moet letten dat ik mijn witte outfit niet vuil maak! Lees snel verder om mijn outfit te zien. 

De foto’s zijn gemaakt op de Meir in Antwerpen, en dat was best awkward. Iedereen keek terwijl ik casual poseerde voor de foto’s, haha!

Mijn outfit is licht met veel wit. De broek die ik draag is van Dr. Denim, een merk dat niet heel erg bekend is, maar wel echt de moeite waard om eens te checken. Hun jeansbroeken hebben een fantastische fit en zijn van goede kwaliteit, en bovendien zijn ze heel betaalbaar. Ik vind het eigenlijk nog wel cool, zo’n witte jeans!

De blouse met streepjes die ik draag is een oud model van Bershka. Ik kon hem niet meer online vinden, maar gelukkig vond ik bij s. Oliver een heel vergelijkbaar model. Streepjes zijn altijd gepast, vind ik, en het is zo nét wat anders dan een witte blouse.

Het denim jasje dat ik draag is een heel oud jasje van H&M, echt al jaren en jaren oud. Ik kreeg het van een vriendin, en draag het eigenlijk nog steeds wel vaak. Ik vind het leuk dat het een lichte wassing heeft, ik draag heel graag lichte kleuren.

Over mijn accessoires: mijn halsketting is van SCMYK, een merk met juwelen die echt heel stijlvol zijn. Ik kreeg onlangs een pakketje van hen opgestuurd en alle items waren heel mooi. Deze halsketting is mijn favoriet! Mijn zonnebril is ook nieuw, hij is van Alain Afflelou. Ik hou van het pilotenmodel, en de blauwe spiegelglazen passen perfect bij mijn outfit! Het tasje dat je ziet, ten slotte, is een cadeautje dat ik kreeg van Bourjois op mijn trip naar Parijs!

Broek: Dr. Denim // Blouse: s. Oliver // Denim jasje: Vero Moda // Halsketting: SCMYK // Zonnebril: Alain Afflelou // Sneakers:  Adidas

Draag jij soms een witte broek?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

17 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.