Purple Eye Look met Maria Galland

Regelmatig krijg ik pakketjes opgestuurd van Maria Galland om uit te proberen. Ik probeerde al heel wat van hun producten, maar ik heb nog niet heel veel van hun make-up uitgeprobeerd. Onlangs kreeg ik een paarse mascara en een paars oogpotlood aan, en ik was heel benieuwd of het iets voor mij zou zijn. Vandaag vertel ik je wat ik vind van de Maria Galland Intensive Mascara en Infinite Eye Pencil Waterproof. Lees snel verder! 

Maria Galland is een luxemerk dat verkrijgbaar is bij de parfumerie en online. Ze focussen vooral op anti-aging, en daar zijn ze ook echt goed in: de verzorging die ik al uitprobeerde van het merk was heel voedend en verzorgend.

Paars is niet meteen een kleur waar ik naar zou grijpen, omdat ik er zelf niet heel goed mee sta, maar ik weet dat veel mensen – dames met groene ogen! – hele grote fan zijn van een vleugje paars in hun make-up. Terecht: als je kleur kan toevoegen moet je dat zeker doen!

De mascara is een vrij simpel ogende mascara, en het borsteltje heeft natuurlijke haartjes. De kleur ziet er heel mooi uit. Op de huls staat dat de kleur de naam lavande draagt, en dat vind ik er inderdaad goed bij passen. Deze mascara zou je wimpers volume, lengte én krul geven.

Het Infinite Eye Pencil Waterproof is een romig potloodje met dezelfde lavendelkleur als de mascara. Achteraan op het potlood zit een fijn sponsje waarmee je je lijntje gemakkelijk kan vervagen, en daaronder zit een kleine slijper om je potlood altijd scherp te houden.

Het potlood is ontzettend romig en trekt met gemak een mooi paars lijntje. Ik had verwacht dat het lijntje iets donkerder zou zijn, maar dit is zeker geen lelijke tint! Ik ben benieuwd hoe het bij mijn ogen zal staan.

Op de foto hierboven draag ik de Intense Mascara en de Infinite Eye Pencil Waterproof. De combinatie van de twee paarse producten geeft een heel paars effect, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een zwart lijntje, of juist een zwarte mascara te dragen. Vooral het lijntje is intens paars van kleur. De mascara is wat subtieler.

De kwaliteit van de producten is erg goed. Het potlood is zacht voor mijn ogen, maar blendt wel mooi uit en blijft stevig zitten. Ik heb geen last van stempelen op mijn ooglid, ook niet na een hele dag knipperen! De mascara is ook erg mooi, en geeft mijn wimpers volume en lengte. Het is geen héél dramatisch effect, maar eerder natuurlijk. Wat ik wel heel fijn vind is dat hij mijn wimpers goed separeert.

Conclusie

Ik moet me erbij neerleggen: paars is echt niet mijn kleur. Toch vind ik de Maria Galland Intense Mascara in de kleur Lavande en het Infinite Eye Pencil Waterproof in de kleur Lavande heel fijn, en dat dan vooral omdat de kwaliteit zo fijn is. Heb je groene ogen? Dan zijn dit écht twee toppers die je moet uitproberen.

Draag jij soms kleur in je make-up? Of hou jij het liever neutraal?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.