Outfit: Secret Gold

Soms vind ik dat je een beetje moet shinen, zelfs al is het niet meteen zichtbaar. Daarom draag ik vandaag glitter, maar wel glitter die een beetje verstopt is. Op dagen als vandaag vind ik het fijn om mijn bh in te ruilen voor een bralette. En vandaag draag ik er eentje die wel heel speciaal is. Verder is mijn outfit simpel, casual en comfy, maar toch stijlvol. Lees verder als je benieuwd bent naar mijn outfit of the day!

Wat vind je van mijn hemd? Ik vind het echt prachtig. Een wit hemd is altijd gepast, en deze heeft een lekker zacht stofje. De mouwen maken het basic hemd wat specialer, en ze geven me een beetje een Belle Perez-gevoel, love it!

Mijn jeans heb je al vaker gezien. Het is mijn Mom jeans die ik een tijd geleden bij Boohoo bestelde. De fit is erg mooi en flatterend, en hij past echt zowat bij elke gelegenheid en outfit.

Yes, de tijd van de slippers komt er weer aan. Ik ben helemaal verliefd op deze slippers van Bons Baisers de Paname, ze zitten heel fijn en ze zijn stijlvol en elegant. Het rode kusje op de zijkant maakt ze een beetje speels. Dit worden ongetwijfeld favorieten voor de zomer!

Omdat de outfit vrij basic is, draag ik een fijn kettinkje van SCMYK. Het is een simpele halsketting die vrij hoog zit – dat vind ik prachtig – met een schelpje. Als dat je niet in zomerse sferen brengt!

Bras are overrated! Daarom draag ik vandaag een bralette. Deze bralette met gouden pailletten is van NA-KD, net als mijn hemd, en is zacht maar fabulous. Deze bralette kan je best als crop top dragen, voor een festival, bijvoorbeeld, maar ook gewoon onder je blouse – zoals ik het vandaag doe.

Hemd: NA-KD (gebruik de code silkeblogs20 voor 20% korting)// Jeans: Boohoo // Slippers: Bons Baisers de Paname // Ketting: SCMYK // Bralette: NA-KD (gebruik de code silkeblogs20) voor 20% korting

Draag jij soms een bralette?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.