Video: Easy 3 Roses Half Up Hair Tutorial

Ik hou van hairstyling, en hoewel ik mijn haar meestal gewoon los draag – ik ben heel lui als het op mijn haar aankomt – vind ik het nu en dan wel eens fijn om eens iets anders te doen. Dit half opgestoken kapsel met drie roosjes is super gemakkelijk (echt waar: jij kan het ongetwijfeld ook) en ziet er heel fancy uit. Lees snel verder om de video te zien! 

De krultang die ik gebruik is de Babyliss Sublim Touch krultang met 32mm diameter. Ik gebruik hem al jaren en je kan er alle soorten krullen mee maken die écht goed blijven zitten. Aanrader! Shop hem hier.

Mijn haarborstel is van Olivia Garden en een favoriet sinds ik hem een paar jaar geleden voor mijn verjaardag kreeg. Hij is zacht voor mijn haar, en zorgde ervoor dat mijn haar gezonder werd dan ooit. Shop de borstel hier.

Draag jij je haar meestal los of vast?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.