I Heart Makeup Summer of Love

Budget beauty makes me happy. Een van mijn favoriete budget make-upmerken is ongetwijfeld I Heart Makeup, en vandaag probeer ik een van hun populaire Blushing Hearts. Sinds ik verhuisd ben, heb ik een nieuw Kruidvat filiaal waar ik altijd heen ga, en daar kan je de producten van I Heart Makeup vinden, dus mijn verzameling I Heart Makeup producten zal stevig gaan groeien! Vandaag hou ik het simpel, met de Summer of Love bronzer. Lees snel verder!

De Blushing Hearts van I Heart Makeup zijn ontzettend populair, en daar heeft de schattige verpakking ongetwijfeld iets mee te maken. Ze zitten in hartvormige doosjes met leuke kleurtjes, dus het is heel moeilijk om ze te weerstaan. Summer of Love is mijn eerste Blushing Heart, en ik ben dan ook héél benieuwd naar de kwaliteit.

Wat ik zelf het leukste vind aan de Blushing Hearts is dat ze allemaal gebakken zijn. Baked poeders zijn eigenlijk crèmes die zo hard opgewarmd werden dat ze in een poeder zijn veranderd. Op die manier krijg je een heel zacht poeder met een romige textuur. Ik hou ervan als poeders gebakken zijn, dus deze Summer of Love heeft al een streepje voor.

De bronzer is vrij warm, maar ziet er alvast vrij glanzend uit. Ik draag heel graag glanzende bronzers, want ze geven je die warme glow die ik zo mooi vind.

I Heart Makeup Blushing Hearts Summer of Love is een vrij warme bronzer, die niet ideaal is om mee te contouren, maar zeker wel om je gezicht mee op te warmen. Ik vind dat hij op mijn huid wat minder glanzend is dan ik had verwacht, maar hij is ook niet helemaal mat.

Ik gebruikte de bronzer op mijn wangen en de zijkanten van mijn voorhoofd, en ik vind het resultaat erg mooi. Normaal gezien gebruik ik een bronzer die nét wat glanzender is, maar deze is zeker ook niet slecht. Mijn huid ziet er opgewarmd uit, en het poeder smelt heel mooi samen met mijn huid. Ik heb wel een beetje het gevoel dat het poeder niet goed loskomt uit de verpakking, dus ik moet eerst het poeder een beetje los schrapen om genoeg op mijn borstel te krijgen. De bronzer is wel erg warm, dus je kan hem niet gebruiken om te contouren, maar wel om je gezicht op te warmen.

Pluspunten

  • Budgetproof
  • Niet te mat, niet te glanzend
  • Smelt prachtig samen met de huid
  • Supermooie verpakking

Minpunten

  • Poeder komt niet goed los van de pan
  • Hij is te warm om mee te contouren

Conclusie

De verpakking overtuigde me om de I Heart Makeup Summer of Love te kopen, maar de kwaliteit zorgde ervoor dat ik hem blijf gebruiken. Het poeder is heerlijk zacht en smelt mooi samen met mijn huid, en is ideaal om mijn huid op te warmen.

Heb jij de Blushing Hearts van I Heart Makeup al uitgeprobeerd?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.