My Personal Hair Expert Kit By SerieExpert

L’Oréal Professionnel is al een tijdje een favoriet van mij als het op hun SerieExpert haarverzorging aankomt. Sinds kort is er ook iets nieuws verkrijgbaar, waarmee ze aanmoedigen om je haar een extra boost te geven. De Powermix Shots zijn kleine shots die je kan mengen met je haarmasker voor het meest intense effect. Ik probeerde een van de Powermix Shots uit, en vertel je vandaag wat ik ervan vind. Lees snel verder! 

Ik kreeg een doos opgestuurd met producten die speciaal op maat van mijn haar werden uitgekozen. In de doos zaten de volgende producten:

Met deze vier producten wordt mijn haar verzorgd en krijgt het volume, en de Powermix gaat mijn haar herstellen en sterker maken.

De producten van SerieExpert zijn bedoeld voor professionelen, maar zijn ook verkrijgbaar voor particulieren. Op die manier kan je ook thuis professionele verzorging hebben, en dat vind ik een groot voordeel. De producten zijn niet enkel in het salon verkrijgbaar, maar ook online.

De Volumetry Shampoo en Conditioner heb ik al eerder gebruikt, en vind ik heel fijn. Mijn haar is wel vrij dik en vol, maar toch vind ik het altijd mooi als ik wat extra volume kan hebben. Deze producten maken mijn haar licht en luchtig, maar verzorgen het toch goed genoeg zodat mijn punten niet gaan pluizen.

De Powermix, waarvan ik de voedende variant Shot Nutri heb, is een shot die je haar intens gaat voeden en versterken. Er zijn nog drie andere varianten: Color, Liss en Repair.

Het is de bedoeling dat je de Powermix Shots gaat mengen bij je masker, om zo een superheldenmasker voor je haar te maken. Giet de vloeistof uit de shot in de pot van het masker, en meng het tot het een egale consistentie heeft, en gebruik het masker binnen de twaalf maanden.

Mijn haar heeft zeker genoten van de Powermix Shot Nutri, want mijn punten zijn heerlijk zacht en pluizen niet. De Powermix Shot Nutri beloofde een boost, en die heeft mijn haar gekregen. Ik kan niet wachten om de andere shots uit te proberen!

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Versterkt mijn haar en maakt mijn punten minder pluizig
  • Gemakkelijk verkrijgbaar
  • Er zijn verschillende shots, zodat je je haarverzorging kan personaliseren

Minpunten

  • Niet heel budgetproof

Conclusie

Ik vind het idee van de Powermix Shots heel goed gevonden. Het is een gemakkelijke manier om je haarverzorging nét wat intenser te maken. Mijn haar is op dit moment in topconditie, en dat komt ongetwijfeld door de Powermix Shot Nutri die ik de voorbije weken heb gebruikt.

Welke Powermix zou jouw haar nodig hebben? Nutri, Color, Liss of Repair?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

11 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.