L’Oréal Paris Infallible Shaping Sticks

Een tijd geleden ging ik naar een event waar de nieuwe producten van L’Oréal Paris werden voorgesteld, en ik nam een paar van de nieuwtjes mee naar huis, waaronder de L’Oréal Paris Infallible Shaping Sticks. Het zijn foundation sticks waarmee je ook kan contouren en highlighten. Ik probeer ze vandaag uit, dus lees snel verder!

Ik probeerde al de L’Oréal Paris Infallible Pro-Matte foundation, en die zijn echt een hele grote favoriet van mij. Deze L’Oréal Paris Infallible Shaping Sticks zien er alvast veelbelovend uit. Ik gebruik heel graag stickfoundation, vooral omdat ze zo gemakkelijk in gebruik zijn.

L’Oréal Paris zegt zelf over de foundations dat ze even gemakkelijk zijn als digitaal retoucheren. De dekking zou heel natuurlijk zijn en perfect op te bouwen.

De L’Oréal Paris Infallible Shaping Sticks zijn verkrijgbaar in zes tinten, waarvan ik er twee uitprobeer. Tint 160 – Sand en 190 – Golden Beige zijn hoogstwaarschijnlijk te donker voor mij, maar dat betekent dat ik er waarschijnlijk wel een mooie contour mee krijg.

L’Oréal Paris raadt aan om drie tinten te gebruiken: een covertint, die hetzelfde is als je huidskleur, een highlightkleur die wat lichter is, en een contour kleur die twee tinten donkerder is.

Ik heb maar twee tinten, dus ik gebruik de lichtste als cover en de donkerste om mee te contouren.

Op de foto hierboven zie je L’Oréal Paris Infallible Shaping Stick nummer 160 – Sand (links) en 180 – Golden Beige (rechts).

De tinten zijn eigenlijk allebei vrij donker, met als grootste verschil dat Sand erg koel is, en Golden Beige erg warm.

De L’Oréal Paris Infallible Shaping Sticks zijn wel heel zacht en romig, en zijn gemakkelijk om uit te blenden. Ondanks de foute kleur blenden de foundations mooi samen met mijn huid, dus ik kan niet wachten om ze op mijn gezicht te proberen.

Op de foto hierboven draag ik geen make-up. Mijn huid is vrij rustig, maar hier en daar heb ik toch nog een paar roodheden die verdoezeld mogen worden.

En hierboven draag ik de L’Oréal Paris Infallible Shaping Stick 160 – Sand als cover over mijn hele gezicht, en kleur 180 – Golden Beige langs de contouren van mijn gezicht om schaduw te creëren. Ik vind het resultaat echt mooi, al is de cover kleur wat te donker voor mij. De foundations hebben een medium dekking, en smelten prachtig samen met mijn huid, waardoor ik een natuurlijk effect krijg. De finish is semi-mat, en de foundation blijft ook goed zitten. Na een paar uur moet ik hem wel even opnieuw afpoederen, maar dat is bij de meeste foundation wel zo. Ik heb wel een beetje het gevoel dat de foundation droge plekjes benadrukt, dus goed hydrateren is de boodschap.

Pluspunten

  • Natuurlijk effect
  • Medium dekking
  • Brengt gemakkelijk en egaal aan
  • Budgetvriendelijk

Minpunten

  • Benadrukt droge plekjes
  • Ik had niet de juiste kleur 

Conclusie

Al had ik niet de juiste kleuren gekregen, ik ben toch positief over de L’Oréal Paris Infallible Shaping Sticks. Ze geven een natuurlijk effect en zijn heel gemakkelijk om mee te werken, en ik vind het idee om te shapen met verschillende tinten foundation heel fijn. Voor mensen met een droge huid zou ik de foundation niet aanraden, omdat hij wel in de droge plekjes trekt.

Ik geef de L’Oréal Paris Infallible Shaping Stick een 8/10. Ik moet snel naar de winkel voor een van de lichtere kleuren!

mooi & gezond algemeen


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.