Outfit: Orange Grunge

Mijn stijl is soms heel vrouwelijk en elegant, maar soms vind ik het ook leuk om me wat stoerder te kleden. Ik heb gisteren nieuwe laarsjes gekocht die er kei stoer uitzien, maar die ook glitter hebben. Ik ben hélemaal verliefd op de laarsjes, en omdat het superfijn weer was, droeg ik een hele gepaste outfit. Vandaag is mijn outfit een beetje oranje, en een beetje grungy. Lees snel verder als je mijn outfit wil zien! 

Mijn oranje invloed vandaag komt van mijn oranje blazer. Oranje is zo’n moeilijke kleur om te dragen, vind ik, maar met de juiste tint kan je echt een mooie outfit maken. Ik ben zelf een vrij warm type, en deze oranje tint vind ik echt heel mooi. Het brengt het warme in mij naar boven – dat klinkt echt heel diepzinnig. Het is eens iets anders, zo’n oranje jasje, vind je ook niet?

Ik hield mijn outfit verder heel simpel, maar toch een beetje stoer, met een donkergrijs destroyed denim shortje, dat ik aan een miniprijsje scoorde, en een wit topje. Ik ben zo blij met mijn topje, want ik wilde al superlang een wit topje dat gewoon overal goed bij past, en deze is ideaal. Happy!

Maar dé eyecatchers van mijn outfit zijn toch nog mijn laarsjes van Bullboxer. Ik kocht ze gisteren bij Torfs, en ik ben er zo blij mee. Ze zijn eigenlijk uit de kindersectie, maar dat maakt mij niet uit: ze zijn verkrijgbaar tot in maat 39, dus ik nam ze mee naar huis. Ik vind dat ze er zo cool uitzien, en ze zijn ook comfortabel, en super shiny! Zeker als de zon erop schijnt, krijg ik blinkende oogjes door alle glitters.

Shop mijn look:
Blazer: River Island // Top: Rick Cardona // Short: The Musthaves // Boots: Bullboxer
Draag jij soms van oranje? En wat vind je van mijn glitterboots?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.